Model.HeaderVisualTitle

Festival Oude Muziek Markt 2024

Informatie voor standhouders

Informatie voor marktstandhouders

Tijdens de Festival Oude Muziek Markt stallen instrumentenbouwers, bladmuziekuitgevers, muziekwinkels en boekhandelaren hun kostbaarheden uit in het festivalcentrum in TivoliVredenburg. Daarmee biedt de Festival Oude Muziek Markt bezoekers de kans om historische muziekinstrumenten te bekijken en zelfs uit te proberen.

De markt wordt gehouden tijdens de laatste drie dagen van het Festival Oude Muziek Utrecht (vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september) en vindt plaats in TivoliVredenburg op en rond Park 6. Dit is dezelfde locatie als in 2023. De dealine voor inschrijven voor de Festival Oude Muziek Markt 2024 is vrijdag 24 mei. Hieronder vindt u daar meer informatie over.

Inschrijving is gesloten
FOMU23 © Foppe Schut Lowres S232356

Categorieën
Marktstandhouders worden onderverdeeld in twee categorieën.

Categorie A: boeken, bladmuziek, cd's, etc.
Categorie B: professionele instrumentenbouwers

Units te huur
Er zijn drie typen units te huur:
Type 1: een losse tafel (200x80cm)
Type 2: 1 klavecimbel + 1 kleine tafel (90x60cm)
Type 3: 2 kleine orgels + 1 kleine tafel (90x60cm)

FOMU23 © Foppe Schut Lowres S232449

Prijzen
Prijzen zijn als volgt.
Categorie A: boeken, bladmuziek, cd's, etc.
Eerste unit € 345
Optionele tweede unit € 230

Categorie B: professionele instrumentenbouwers
Eerste unit € 230
Optionele tweede unit € 155

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

NB: Standhouders kunnen maximaal twee units huren en maximaal twee klavierinstrumenten meenemen.

FOMU23 © Foppe Schut Lowres S232340

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via dit formulier. Nadat u het formulier volledig hebt ingevuld, ontvangt u een automatisch ontvangstbevestiging. De deadline voor aanmelden was vrijdag 24 mei, de inschrijving is nu gesloten.
In de week van 1 juli versturen wij per mail de factuur naar alle standhouders. In de tussenliggende tijd zullen we u van informatie voorzien over de aankomende markt in de vorm van verschillende nieuwsbrieven. U kunt deze nieuwsbrieven verwachten op de volgende momenten:

- Nieuwsbrief 1: in de week van 22 april
- Nieuwsbrief 2: in de week van 21 mei
- Nieuwsbrief 3: in de week van 29 juli

Inschrijving is gesloten

Voorwaarden voor marktstandhouders
De markt vindt plaats in een publieke ruimte met duizenden bezoekers. Hoewel er bewakers aanwezig zullen zijn en we een gezamenlijke opslagruimte beschikbaar stellen waar u uw spullen buiten markttijden kunt achterlaten, kunnen het Festival Oude Muziek Utrecht en TivoliVredenburg niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade. We werken nauw samen met TivoliVredenburg en vragen deelnemers daarom om de eigen risicoverklaring van TivoliVredenburg te accepteren op het aanmeldformulier.

Klik hier voor de eigen risicoverklaring van TivoliVredenburg.

Tijdens de Festival Oude Muziek Markt worden foto's gemaakt ten behoeve van het Festival Oude Muziek Utrecht. Door u aan te melden voor de markt stemt u ermee in dat deze foto's gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden.

Festivalbrochure

Adverteren
Wist u dat het voor onze standhouders ook mogelijk is om bij ons te adverteren? De perfecte promotionele aanvulling op uw marktstand!

Er is nog beperkt advertentieruimte beschikbaar in onze festivalbrochure, het programmaboek en de festivalwijzer. Met een advertentie in onze publicaties bereikt u een breed publiek van oudemuziekliefhebbers. Neem bij interesse contact op met Vera Vos, Hoofd Marketing en Communicatie: v.vos@oudemuziek.nl. De tarievenkaart vindt u op www.oudemuziek.nl/adverteren.