Bedrijven

Als sponsor van de Organisatie Oude Muziek ondersteunt u actief het culturele leven. Tegelijkertijd biedt een samenwerking u vele mogelijkheden om uw bedrijf op een gunstige manier te profileren en daarmee uw merkwaarde te vergroten.

Sponsor de Organisatie Oude Muziek

U kunt op verschillende manieren sponsor worden van de Organisatie Oude Muziek. Zo is het mogelijk om uw bijdrage toe te kennen aan één bepaald concert of ensemble, organiseren wij voor u speciale lezingen en ontvangsten tijdens het Festival Oude Muziek, en is het mogelijk om een privéconcert te bespreken voor uw relaties en medewerkers.  

Wij spreken graag de mogelijkheden met u door. Neem vrijblijvend contact op met Juliëtte Dufornee via j.dufornee@oudemuziek.nl of 030 232 9000.

Zakelijke giften 

Voor sommige bedrijven en organisaties is het mogelijk om giften fiscaal in aftrek te brengen. Om ons te steunen in de vorm van een zakelijke gift neemt u contact op met Juliëtte Dufornee via j.dufornee@oudemuziek.nl of 030 232 9000. De hoogte van uw gift bepaalt u natuurlijk zelf. Let wel: giften in een BV zijn beperkt aftrekbaar, daarom kan het voordeliger zijn om bijvoorbeeld te adverteren of één of meerdere activiteiten te sponsoren. Via deze website kunt u makkelijk berekenen wat u fiscale voordeel is.

Adverteren

Adverteren bij de Organisatie Oude Muziek kan voor verschillende, voordelige tarieven: al voor € 150 plaatst u een advertentie. Kijk voor meer informatie op onze tarievenkaart, of neem contact of neem contact op met Peter Schrijver via peter.schrijver@bcm.nl of 06 532 115 35.

 

 

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!