Bedrijven

Als sponsor van het Festival Oude Muziek Utrecht ondersteunt u actief het culturele leven. Tegelijkertijd biedt een samenwerking u vele mogelijkheden om uw bedrijf op een gunstige manier te profileren en daarmee uw merkwaarde te vergroten.

Sponsor het Festival Oude Muziek Utrecht
U kunt op verschillende manieren sponsor worden van het Festival Oude Muziek Utrecht. Zo is het mogelijk om uw bijdrage toe te kennen aan één bepaald concert of ensemble, organiseren wij voor u speciale lezingen en ontvangsten tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht, en is het mogelijk om een privéconcert te bespreken voor uw relaties en medewerkers. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door. Neem vrijblijvend contact op met Hester Wolters via h.wolters@oudemuziek.nl of 030 232 90 00.

Zakelijke giften
Voor sommige bedrijven en organisaties is het mogelijk om giften fiscaal in aftrek te brengen. Om ons te steunen in de vorm van een zakelijke gift neemt u contact op met Hester Wolters via h.wolters@oudemuziek.nl of 030 232 90 00. De hoogte van uw gift bepaalt u natuurlijk zelf. Let wel: giften in een BV zijn beperkt aftrekbaar, daarom kan het voordeliger zijn om bijvoorbeeld te adverteren of één of meerdere activiteiten te sponsoren. Via deze website kunt u makkelijk berekenen wat u fiscale voordeel is.

Adverteren
Informatie over alle advertentiemogelijkheden vindt u hier.