Programma Festival Oude Muziek Utrecht 2020 bekend op 6 augustus

Festival Oude Muziek 2020


Nadat we in april een streep moesten zetten door het reguliere festivalprogramma zijn we blij dat we een alternatief kunnen aanbieden. Van 28 augustus tot en met 2 september organiseren we een reeks van 160 intieme kamermuziekconcerten door Nederlandse musici. Met deze speciale programmering willen we een impuls geven aan de Nederlandse muzieksector, die buitengewoon hard getroffen is door de coronacrisis.

U hoeft niet ver te reizen voor een concertbezoek: de kamermuziekconcerten vinden dagelijks plaats in Utrecht, en we presenteren dagprogramma’s in Almere, Amsterdam, Delft, Groningen, Haarlem, ’s-Hertogenbosch, Maastricht, Middelburg, Leeuwarden en Zwolle. Hier hebben we mooie historische locaties uitgezocht waar u coronaproof intieme concerten kunt beleven.

Het volledige festivalprogramma wordt op donderdag 6 augustus bekendgemaakt op deze site. De voorverkoop voor Vrienden start op vrijdag 7 augustus om 10.00 uur, de reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 14 augustus.

Bekijk ons huidige online aanbod hier.

STEUN ONZE MUSICI – WORD VRIEND EN DONEER AAN HET COMPENSATIEFONDS


De musici zijn de ware kracht van het festival, maar juist zij behoren in deze crisistijd tot de meest kwetsbare professionals. Samen met onze Vrienden Oude Muziek creëren we daarom een compensatiefonds van 250.000 euro om de musici die tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht 2020 zouden optreden financieel te ondersteunen. Helpt u ook mee?

Mogen we iets vragen?
Wegens het coronavirus verloopt uw concertbezoek anders dan normaal.


Antwoord is verplicht