Ambassadors of early music

Ambassadors of early music: onze community voor iedereen tot en met 35 jaar die op zoek is naar gezelligheid, mede-liefhebbers en natuurlijk de mooiste oude muziek. Je kan het festival voordelig bezoeken - samen met vrienden -  bent welkom op onze Festival Launch en tijdens het festival hebben we iedere dag wel iets voor je in de aanbieding. Na ieder concert kun je terecht in Het Gegeven Paard (in Festivalcentrum TivoliVredenburg) om te borrelen met je mede-Ambassadors en misschien wel met je favoriete artiesten.

Word ook Ambassador

Het lidmaatschap is gratis, het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en je gegevens achter te laten. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail toegestuurd en kan je direct gebruik maken van alle voordelen.

In ruil hiervoor vragen we je om je rol als Ambassador actief te vervullen. Dat doe je uiteraard door zoveel mogelijk vrienden en bekenden mee te nemen naar het Festival Oude Muziek, maar bijvoorbeeld ook door onze berichten op social media te delen en te liken. 

Alle voordelen op een rijtje:

> Als Ambassador kun je tegen gereduceerd tarief je festivalkaarten bestellen voor alle concerten van het Festival Oude Muziek

> Je kan bovendien gebruik maken van de stapelkorting, waardoor je voor ieder vriend die je meeneemt extra korting krijgt op de ticketprijzen - tot en met vijf tickets, nog meer vrienden neem je mee voor het laagste tarief. Je voordeel kan per concert verschillen, klik hier voor een voorbeeld. 

> Gratis toegang tot onze Festival Launch tijdens het Festival Oude Muziek 2020. 

NB: Als je je nu aanmeldt voor Ambassador, dan is je lidmaatschap geldig tot en met het Festival Oude Muziek 2020. Door lid te worden ga je akkoord met onze voorwaarden. Hulp nodig bij het activeren van de (stapel)korting? Klik hier.

Word een Ambassador
aanmelden