Ambassadors of early music

Ambassadors of early music: onze community voor iedereen tot en met 35 jaar die op zoek is naar gezelligheid, mede-liefhebbers en natuurlijk de mooiste oude muziek. Je kan dankzij de stapelkorting het festival voordelig bezoeken  samen met vrienden – bent welkom op onze Festival Launch en tijdens het festival hebben we iedere dag wel iets voor je in de aanbieding. Na ieder concert kun je terecht in Het Gegeven Paard (in Festivalcentrum TivoliVredenburg) om te borrelen met je mede-Ambassadors en misschien wel met je favoriete artiesten.

Stapelkorting

Als Ambassador heb je sowieso recht op gereduceerde toegangsprijzen, en je neemt ook nog eens voordelig je vrienden (onder 36 jaar) mee! Door de stapelkorting daalt de ticketprijs per vriend, en vanaf vier extra tickets kan je voor het laagste tarief kaarten bijbestellen.

Benieuwd hoe dit werkt? Hier hebben we een voorbeeld voor je uitgedacht.

 

Word Ambassador
Klik hier

Word ook Ambassador

Het Ambassador-lidmaatschap is gratis: je hoeft je alleen aan te melden via bovenstaande link, en je kan direct met stapelkorting kaarten bestellen. 

In ruil hiervoor vragen we je om je rol als Ambassador actief te vervullen. Dat doe je uiteraard door zoveel mogelijk vrienden en bekenden mee te nemen naar het Festival Oude Muziek, maar bijvoorbeeld ook door onze berichten op social media te delen en te liken. 

Alle voordelen op een rijtje:

> Als Ambassador kun je tegen gereduceerd tarief je festivalkaarten bestellen voor alle concerten van het Festival Oude Muziek.

> Je kan bovendien gebruikmaken van stapelkorting, waardoor je voor ieder vriend die je meeneemt extra korting krijgt op de ticketprijzen  tot en met vijf tickets, nog meer vrienden neem je mee voor het laagste tarief. 

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!