Ambassadors of early music

Ambassadors of early music: onze community voor iedereen tot en met 35 jaar die op zoek is naar gezelligheid, mede-liefhebbers en natuurlijk de mooiste oude muziek. Je kan het festival voordelig bezoeken  samen met vrienden – bent welkom op onze Festival Launch en tijdens het festival hebben we iedere dag wel iets voor je in de aanbieding. Na ieder concert kun je terecht in Het Gegeven Paard (in Festivalcentrum TivoliVredenburg) om te borrelen met je mede-Ambassadors en misschien wel met je favoriete artiesten.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaande knop. 

Word Ambassador
meer...

Word ook Ambassador

Het lidmaatschap is gratis. In ruil hiervoor vragen we je om je rol als Ambassador actief te vervullen. Dat doe je uiteraard door zoveel mogelijk vrienden en bekenden mee te nemen naar het Festival Oude Muziek, maar bijvoorbeeld ook door onze berichten op social media te delen en te liken. 

Alle voordelen op een rijtje:

> Als Ambassador kun je tegen gereduceerd tarief je festivalkaarten bestellen voor alle concerten van het Festival Oude Muziek.

> Je kan bovendien gebruikmaken van stapelkorting, waardoor je voor ieder vriend die je meeneemt extra korting krijgt op de ticketprijzen  tot en met vijf tickets, nog meer vrienden neem je mee voor het laagste tarief. 

> Gratis toegang tot onze Festival Launch tijdens het Festival Oude Muziek 2021. 

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]