FESTIVAL OUDE MUZIEK 2020

Nadat we in april een streep moesten zetten door het reguliere festivalprogramma zijn we blij dat we een alternatief kunnen aanbieden. Van 28 augustus tot en met 2 september organiseren we een reeks van 160 intieme kamermuziekconcerten door Nederlandse musici. Met deze speciale programmering willen we een impuls geven aan de Nederlandse muzieksector, die buitengewoon hard getroffen is door de coronacrisis.

U hoeft niet ver te reizen voor een concertbezoek: de kamermuziekconcerten vinden dagelijks plaats in Utrecht, en we presenteren dagprogramma’s in Almere, Amsterdam, Delft, Groningen, Haarlem, ’s-Hertogenbosch, Maastricht, Middelburg, Leeuwarden en Zwolle. Hier hebben we mooie historische locaties uitgezocht waar u coronaproof intieme concerten kunt beleven.

Het volledige festivalprogramma wordt op donderdag 6 augustus bekendgemaakt op deze site. De voorverkoop voor Vrienden start op vrijdag 7 augustus om 10.00 uur, de reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 14 augustus. Hieronder vindt u ons huidige online aanbod.

Vriend worden? Klik hier.

Mogen we iets vragen?
Wegens het coronavirus verloopt uw concertbezoek anders dan normaal.


Antwoord is verplicht