Vrijwilligers

Tijdens het Festival Oude Muziek steken jaarlijks zo'n honderd enthousiastelingen van de vroege morgen tot in de kleine uurtjes de handen uit de mouwen om de meer dan 250 concerten, lezingen en andere activiteiten mogelijk te maken. Tien dagen rennen en vliegen deze vrijwilligers door de Utrechtse binnenstad, van TivoliVredenburg naar diverse kerken en terug. Ondertussen genieten zij van hun gedeelde passie: oude muziek. De inzet van vrijwilligers is van groot belang voor het voortbestaan van het Festival en Seizoen. De Organisatie Oude Muziek dankt iedere vrijwilliger daarom nogmaals van harte voor het realiseren van alle edities van het Festival Oude Muziek Utrecht.

Wil je vrijwilliger worden, ga dan naar het aanmeldformulier en schrijf je in. We nemen dan snel contact met je op. Klik hier voor meer informatie over de verschillende functies.

Je kan je voorkeur opgeven voor verschillende functies en we willen natuurlijk graag dat je je zoveel mogelijk beschikbaar stelt. Een dienst is een dagdeel van ongeveer 4 uur. Het minimum aantal diensten dat je beschikbaar moet zijn tijdens het festival van 23 augustus t/m 1 september 2019, is gezet op 12 dagdelen. Het definitieve draaiboek met het rooster wordt uiterlijk in de week voor het Festival bekendgemaakt. 

Als je voor het eerst mee gaat werken, dan plannen we ruim voor het Festival een kennismakingsbijeenkomst in.

Wij zorgen overigens elke gewerkte dag voor een warme maaltijd en natuurlijk een badge waarmee je toegang krijgt tot alle niet-uitverkochte concerten op momenten dat je niet ingeroosterd staat.

In het opmerkingenveld kan je aangeven of je ook vooraf en/of na het festival beschikbaar bent, of je een maximaal aantal dagdelen hebt dat je wilt werken, of je een specialiteit hebt en/of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar vrijwilligers@oudemuziek.nl