Kaartverkoop

Concertkaarten voor het Festival en het Seizoen Oude Muziek koopt u bij de Organisatie Oude Muziek. In sommige gevallen kunt u ook concertkaarten ook kopen en/of reserveren via de plaatselijke organisatie of concertzaal. Kaarten voor de concerten in België kunt u alleen via de locaties zelf bestellen.

Online bestellen
U kunt via de concertagenda kaarten bestellen voor het Festival Oude Muziek en het Seizoen Oude Muziek. Voor gedetailleerde instructies, zie het stappenplan.

Vriendenkorting
Als Vriend krijgt u korting op uw concertkaartjes. U gebruikt deze Vriendenkorting door uw unieke Vriendencode in te voeren. Deze is u per e-mail toegestuurd en staat ook vermeld op uw Vriendenpas. Mocht u uw Vriendencode kwijt zijn, vraag deze dan op via vrienden@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.00 uur). De Vriendenkorting is geldig voor twee kaarten per concert.

Transactiekosten en levering
Bij het afronden van uw bestelling betaalt u met iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart en kunt u kiezen uit:

E-tickets: u betaalt € 2 per bestelling en ontvangt een e-mail waarmee u uw e-tickets kunt downloaden. Bij uw concertbezoek neemt u het e-ticket geprint mee of toont u het op uw smartphone.

Kaarten per post: u betaalt € 4,50 per bestelling, u ontvangt een e-mail ter bevestiging en de kaarten worden u binnen enkele weken per post toegestuurd. Indien een concert binnen vijf dagen plaatsvindt is verzending per post niet meer mogelijk. U kunt dan nog wel e-tickets kopen of telefonisch reserveren. 

Telefonisch bestellen
U kunt telefonisch kaarten bestellen via 030 232 9010, bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt kiezen uit e-tickets en kaarten per post (zie hierboven). Bestelt u kaarten voor een concert dat binnen twee weken plaatsvindt, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: de gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een kwartier voor aanvang te worden afgehaald.

Schriftelijk bestellen
U kunt ook kaarten bestellen via het bestelformulier in de festivalbrochure. Vul het bestelformulier in en stuur het op. U kunt kiezen uit e-tickets en kaarten per post (zie hierboven). Na verwerking van uw bestelling sturen wij u een overzicht van de bestelde kaarten ter controle en een betaallink waarmee u de bestelling kunt afrekenen. Het is ook mogelijk uw bestelling na ontvangst van de reserveringsbevestiging via een bankoverschrijving te betalen. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier. 

online kaarten kopen - stappenplan
Meer...

Rangen en placering
Enkele concertzalen zijn ingedeeld in meerdere rangen. Rang 1 biedt plaatsen met het beste zicht op de musici, rang 2 en 3 zijn wat minder gunstig maar voordeliger.

Seizoensabonnementen en korting
Voor locaties met vier of meer concerten zijn speciale locatie-abonnementen beschikbaar. Als u hiervan gebruikmaakt, ontvangt u 20% korting op het reguliere of Vriendentarief. Deze korting geldt ook als u een keuzeabonnement bestelt met tenminsten vier verschillende seizoensconcerten. Let op: als u online bestelt wordt deze korting niet automatisch toegekend; u kunt zelf per concert het kortingstarief selecteren.

Reductie
De korting voor Vrienden geldt voor maximaal twee personen per concert. Studenten, CJP-pashouders en bezoekers van 30 jaar en jonger kunnen op vertoon van hun studentenkaart, CJP of identiteitsbewijs voor de meeste concerten tegen een gereduceerd tarief kaarten bestellen.

Retourneren
Als u onverhoopt verhinderd bent, kunt u uw kaarten retourneren in ruil voor kaarten voor een ander concert uit onze programmering. Een eventueel verschil in prijs wordt dan verrekend. In alle gevallen geldt dat de ruil uiterlijk twee uur van tevoren moet worden aangevraagd. Neem contact op via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.00 uur).

Concertagenda
Meer...

Toegankelijkheid

Rolstoelplaatsen
Als u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen, kunt u alleen telefonisch of schriftelijk uw kaarten bestellen. Kijk voor informatie over de toegankelijkheid van elke concertlocatie op de betreffende locatiepagina.


Praktische informatie mindervaliden
Helaas is een aantal van de concertlocaties minder goed toegankelijk voor mindervaliden. In de brochure en op de locatiepagina's staat aan de hand van de volgende pictogrammen per locatie aangegeven of deze rolstoeltoegankelijk is, of er parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabije omgeving zijn en of er een ringleiding is ter ondersteuning van slechthorenden:

  locatie is rolstoeltoegankelijk
  parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig
  ringleiding aanwezig


Voorwaarden
Bewaar de kaarten zorgvuldig. Neem direct contact op als uw kaarten zijn zoekgeraakt of als u ze niet tijdig heeft ontvangen. De kaartverkoopafdeling is bereikbaar via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (maandag tot en met vrijdag, 10.00 tot 16.00 uur)Eenmaal uitgegeven kaarten kunnen niet worden teruggenomen.

Blijf op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van het Festival en Seizoen Oude Muziek? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, of volg ons via FacebookTwitter of Instagram.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!