Kaartverkoop

Concertkaarten voor het Festival en Seizoen Oude Muziek koopt u bij de Organisatie Oude Muziek. In sommige gevallen kunt u ook concertkaarten kopen en/of reserveren via de plaatselijke organisatie of concertzaal. Kaarten voor de concerten in België kunt u alleen via de locaties zelf bestellen.

Kijk voor onze actuele coronamaatregelen op oudemuziek.nl/coronamaatregelen.

Online bestellen

U kunt via de concertagenda kaarten bestellen voor het Seizoen Oude Muziek. Voor gedetailleerde instructies, zie het stappenplan of onderstaande instructievideo.

Vriendenkorting

Als Vriend krijgt u korting op uw concertkaartjes. U gebruikt deze Vriendenkorting door uw unieke Vriendencode in te voeren. Deze is u per e-mail toegestuurd en staat ook vermeld op uw Vriendenpas. Mocht u uw Vriendencode kwijt zijn, vraag deze dan op via vrienden@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur)De Vriendenkorting is geldig voor twee kaarten per concert.


Transactiekosten en levering

Bij het afronden van uw bestelling betaalt u met iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart en kunt u kiezen uit:

E-tickets: u betaalt € 2 per bestelling en ontvangt een e-mail waarmee u uw e-tickets kunt downloaden. Bij uw concertbezoek neemt u het e-ticket geprint mee of toont u het op uw smartphone.

Kaarten per post: u betaalt € 4,50 per bestelling, u ontvangt een e-mail ter bevestiging en de kaarten worden u binnen enkele weken per post toegestuurd. Indien een concert binnen vijf dagen plaatsvindt is verzending per post niet meer mogelijk. U kunt dan nog wel e-tickets kopen of telefonisch reserveren.

Is het niet mogelijk om de betaling en/of de verzending van de kaarten tijdig te regelen, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: wegens het coronavirus kan er ter plekke alleen met pin worden betaald.

De Organisatie Oude Muziek volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Momenteel werken alle werknemers vanuit huis, waardoor de verzending van fysieke kaarten langer duurt. Onze excuses voor het ongemak.

Telefonisch bestellen

U kunt telefonisch kaarten bestellen via 030 232 9010 (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur). U kunt kiezen uit e-tickets en kaarten per post (zie hierboven). Bestelt u kaarten voor een concert dat binnen twee weken plaatsvindt, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: wegens het coronavirus kan er ter plekke alleen met pin worden betaald.

De Organisatie Oude Muziek volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Momenteel werken alle werknemers vanuit huis, waardoor schriftelijke bestellingen minder snel kunnen worden verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

Schriftelijk bestellen

U kunt ook kaarten bestellen via het bestelformulier in de brochure. Vul het bestelformulier in en stuur het op. U kunt kiezen uit e-tickets en kaarten per post (zie hierboven). Na verwerking van uw bestelling sturen wij u een overzicht van de bestelde kaarten ter controle en een betaallink waarmee u de bestelling kunt afrekenen. Het is ook mogelijk uw bestelling na ontvangst van de reserveringsbevestiging via een bankoverschrijving te betalen. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier. 

Is het niet mogelijk om de betaling en/of de verzending van de kaarten tijdig te regelen, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: wegens het coronavirus kan er ter plekke alleen met pin worden betaald.

De Organisatie Oude Muziek volgt de richtlijnen van de overheid omtrent het coronavirus. Momenteel werken alle werknemers vanuit huis, waardoor schriftelijke bestellingen minder snel kunnen worden verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.
online kaarten kopen - stappenplan
Meer...

Rangen en placering

Wegens het coronavirus worden kaarten voorlopig ongeplaceerd verkocht. Dat betekent dat het niet mogelijk is om zelf een stoel te kiezen. Een van onze medewerkers zal u of uw huishouden op de concertlocatie een plaats toewijzen. Het is belangrijk dat u de aanwijzingen van onze medewerkers opvolgt. Wegens de beperkte zaalcapaciteit bent u altijd verzekerd van een goede plaats.


Seizoensabonnementen en korting

Voor locaties met vier of meer concerten zijn speciale locatie-abonnementen beschikbaar. Als u hiervan gebruikmaakt, ontvangt u 15% korting op het reguliere of Vriendentarief. Deze korting geldt ook als u kaarten bestelt voor minstens vier verschillende seizoensconcerten. Let op: als u online bestelt wordt deze korting niet automatisch toegekend; u kunt zelf per concert het kortingstarief selecteren.

Reductie

De korting voor Vrienden geldt voor maximaal twee personen per concert. Studenten en CJP-pashouders kunnen op vertoon van hun studentenkaart of CJP voor de meeste concerten tegen een gereduceerd tarief kaarten bestellen.

Retourneren

We gaan er vanuit dat ondanks het coronavirus al onze concerten doorgang kunnen vinden. Mochten we toch een concert moeten annuleren, dan kunt u altijd uw aankoopbedrag terugkrijgen. 

Wij vragen u niet naar het concert te komen als u of iemand van uw huishouden gezondheidsklachten (hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten) heeft. Stuur in dat geval uiterlijk twee uur voor aanvang van het concert een mail naar kaartverkoop@oudemuziek.nl, dan kunt u uw aankoopbedrag terugkrijgen.

Als u onverhoopt om een andere reden verhinderd bent, kunt u uw kaarten retourneren in ruil voor kaarten voor een ander concert. Een eventueel verschil in prijs wordt dan verrekend. In dit geval geldt dat de ruil uiterlijk een week van tevoren moet worden aangevraagd. Neem contact op via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010  (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur).

Concertagenda
Meer...

Rolstoelplaatsen

Als u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen, kunt u alleen telefonisch of schriftelijk uw kaarten bestellen. Kijk voor informatie over de toegankelijkheid van elke concertlocatie op de betreffende locatiepagina.

Praktische informatie mindervaliden

Helaas is een aantal van de concertlocaties minder goed toegankelijk voor mindervaliden. In de brochure en op de locatiepagina's staat aan de hand van de volgende pictogrammen per locatie aangegeven of deze rolstoeltoegankelijk is, of er parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabije omgeving zijn en of er een ringleiding is ter ondersteuning van slechthorenden:

  locatie is rolstoeltoegankelijk
  parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig
  ringleiding aanwezig


Voorwaarden

Bewaar de kaarten zorgvuldig. Neem direct contact op als uw kaarten zijn zoekgeraakt of als u ze niet tijdig heeft ontvangen. De kaartverkoopafdeling is bereikbaar via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur)Eenmaal uitgegeven kaarten kunnen niet worden teruggenomen.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het Festival en Seizoen Oude Muziek? Schrijf u dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief, of volg ons via FacebookTwitter of Instagram.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!