Festival Oude Muziek Markt 2024 (voor standhouders)

informatie voor marktstandhouders

Tijdens de Oude Muziek Markt stallen instrumentenbouwers, bladmuziekuitgevers, muziekwinkels en boekhandelaren hun kostbaarheden uit in het festivalcentrum in TivoliVredenburg. Daarmee biedt de Oude Muziek Markt bezoekers de kans om historische muziekinstrumenten te bekijken en zelfs uit te proberen.

De markt wordt gehouden tijdens de laatste drie dagen van het Festival Oude Muziek Utrecht (vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september) en vindt plaats in TivoliVredenburg op en rond Park 6. Dit is dezelfde locatie als in 2023. Vanaf 25 maart kunt u zich inschrijven voor de Oude Muziek Markt 2024. Hieronder vindt u daar meer informatie over.

Categorieën
Marktstandhouders worden onderverdeeld in twee categorieën.

Categorie A: boeken, bladmuziek, cd's, etc.
Categorie B: professionele instrumentenbouwers

Units te huur
Er zijn drie typen units te huur:
Type 1: een losse tafel (200x80cm)
Type 2: 1 klavecimbel + 1 kleine tafel (90x60cm)
Type 3: 2 kleine orgels + 1 kleine tafel (90x60cm)

Prijzen
Prijzen zijn als volgt.
Categorie A: boeken, bladmuziek, cd's, etc.
Eerste unit € 345
Optionele tweede unit € 230

Categorie B: professionele instrumentenbouwers
Eerste unit € 230
Optionele tweede unit € 155

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

NB: Standhouders kunnen maximaal twee units huren en maximaal twee klavierinstrumenten meenemen. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via dit formulier. Nadat u het formulier volledig hebt ingevuld, ontvangt u een automatisch ontvangstbevestiging. De deadline voor aanmelden is vrijdag 24 mei.
In de week van 1 juli versturen wij per mail de factuur naar alle standhouders. In de tussenliggende tijd zullen we u van informatie voorzien over de aankomende markt in de vorm van verschillende nieuwsbrieven. U kunt deze nieuwsbrieven verwachten op de volgende momenten:

- Nieuwsbrief 1: in de week van 22 april
- Nieuwsbrief 2: in de week van 21 mei
- Nieuwsbrief 3: in de week van 29 juli
Oude Muziek Markt 2023

Voorwaarden voor marktstandhouders
De markt vindt plaats in een publieke ruimte met duizenden bezoekers. Hoewel er bewakers aanwezig zullen zijn en we een gezamenlijke opslagruimte beschikbaar stellen waar u uw spullen buiten markttijden kunt achterlaten, kunnen de Organisatie Oude Muziek en TivoliVredenburg niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade. We werken nauw samen met TivoliVredenburg en vragen deelnemers daarom om de eigen risicoverklaring van TivoliVredenburg te accepteren op het aanmeldformulier.

Klik hier voor de eigen risicoverklaring van TivoliVredenburg.

Tijdens de Oude Muziek Markt worden foto's gemaakt ten behoeve van de Organisatie Oude Muziek. Door u aan te melden voor de markt stemt u ermee in dat deze foto's gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden.

Adverteren
Wist u dat het voor onze standhouders ook mogelijk is om bij ons te adverteren? De perfecte promotionele aanvulling op uw marktstand!

Er is nog beperkt advertentieruimte beschikbaar in onze festivalbrochure, het programmaboek en de festivalwijzer. Met een advertentie in onze publicaties bereikt u een breed publiek van oudemuziekliefhebbers. Neem bij interesse contact op met Vera Vos, Hoofd Marketing en Communicatie: v.vos@oudemuziek.nl. De tarievenkaart vindt u op www.oudemuziek.nl/adverteren.Voorbeeld plattegrond Oude Muziek Markt 2023Oude Muziek Markt 2023

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!