Tournees 2024/2025

Tournees 2024/2025

Van Monteverdiaans stemmenvuur tot Scarlatti’s klavierkunsten en van Gesualdo’s hartstochtelijke madrigalen tot grensverleggend gezang uit middeleeuws Parijs: u kunt zich verheugen op veertien concerttournees die duizend jaar muziek vieren op de mooiste locaties van Nederland en Vlaanderen. Vanaf nu gaat het Seizoen Oude Muziek door het leven als Festival Oude Muziek Tournees. Daarmee versterken we de artistieke verbondenheid met het Festival Oude Muziek Utrecht.

Zoals elk jaar zetten we ook tijdens het concertseizoen een mini-festival op in Utrecht en Amsterdam. Dit keer draait het volledig om de Engelse laatrenaissance en barok. Onder leiding van Stile Antico sopraan Helen Ashby verkent u tijdens de scratch al zingend zelf de kosmos van het Engelse koorrepertoire. Als klap op de vuurpijl neemt Vox Luminis u mee naar de sprookjeswereld van Purcells The Fairy-Queen, waarmee ze ook Den Haag en Eindhoven aandoen.

Ook bij de Tournees 2024/2025 geniet u weer voordelig van oude muziek. Als u een locatie-abonnement of een keuzeabonnement van minimaal vier losse concerten bestelt, ontvangt u 20% korting.

Polyfone parels uit de middeleeuwen, mysterieuze renaissance-juwelen en barokke extravagantie: u hoort het allemaal tijdens de Festival Oude Muziek Tournees 2024/2025.

 

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!