Ambassadorsprogramma Festival Oude Muziek Utrecht 2024

Kom in de stemming met de officiële #FOMU24 playlist

Olé! Deze zomer heb je geen vliegtuigticket nodig om je in het zonnige Sevilla te wanen. Van 23 augustus t/m 1 september staat #FOMU24 volledig in het teken van deze Spaanse stad. Flamenco, tapas, zwoele zomeravonden: dit wordt een festivaleditie om nooit meer te vergeten. 

Speciaal voor onze Ambassadors of Early Music hebben we weer een feestelijk programma samengesteld tijdens Festival Oude Muziek Utrecht 2024. Drie Ambassadors hosten een concertbezoek met introductie, waar je als mede-Ambassador voor slechts 10 euro naartoe kan. Maar ook de geliefde gratis Fringetour is terug! Bekijk hieronder het complete programma en de praktische info over bestellen. 

6K7A0139

Gratis Fringetour

zondag 25 augustus | ca. 10.30-16.30 u | Utrechtse binnenstad 

Wegens succes terug op het programma: ontdek samen met andere Ambassadors op muzikale wijze ons stadsie tijdens de Tour de Fringe. Op zondagmiddag 27 augustus nemen we je mee naar verschillende unieke concertlocaties in de binnenstad, waar we samen zullen genieten van de mooiste muziek door jonge topmusici. De Fringetour is exclusief voor Ambassadors of Early Music en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is gratis en inclusief lunch. Laat je verrassen en meld je aan!

Meld je aan!

Hoe werkt het?

Kaarten met korting voor jezelf en 3 vrienden (vul hiervoor jouw persoonlijke Ambassadorscode in tijdens het bestelproces)

De 3 concerten in het Ambassadorsprogramma bestel je voor slechts €10 per kaart

Ook fikse korting voor jezelf en 3 vrienden bij de andere festivalconcerten met jouw Ambassadorscode

Exclusieve uitnodiging voor het openingsconcert met borrel vooraf (uitnodiging per mail begin juli)

Nog geen Ambassador?

Join the community! Gratis voor oudemuziekfans t/m 35 jaar

Meld je aan
De Toegift ©Foppe Schut. Lowres. 1706

En verder...

...staat er natuurlijk oneindig veel meer moois op het festivalprogramma! Voor alle concerten geldt dat je als Ambassador met korting kaarten kan bestellen voor jezelf en 3 vrienden (gebruik hiervoor jouw persoonlijke Ambassadorscode tijdens het bestelproces). Wordt het renaissancepolyfonie, barokspektakel of intieme kamermuziek? Doe de Concertwijzer en maak korte metten met jouw keuzestress. 

Doe de Concertwijzer

Eeuwig voor nu

Maak kennis met het Festival Oude Muziek Utrecht

Doe de Concertwijzer