SEIZOEN OUDE MUZIEK

van de makers van het Festival oude Muziek

Het nieuwe seizoen is opnieuw divers en kleurrijk: van devote nonnenmuziek tot liedjes over rozenblaadjes. Van gevestigde waarden als Bob van Asperen en Discantus tot jonge honden als Daria Spiridonova en Le Consort. En dat alles klinkt op de mooiste locaties in Nederland en Vlaanderen.

De tournee van Marco Beasley is misschien wel zijn persoonlijkste ooit. Hij maakt een muzikale levensreis langs plaatsen die voor hem van wezenlijke betekenis zijn. Voor de intiemste serie van het seizoen tekenen het blokfluittalent Lucie Horsch en de jonge luitist Thomas Dunford. Verder hebben we het blazersensemble Into the Winds gestrikt, winnaar van het Internationaal Van Wassenaer Concours 2019.

De complete concertdag rond een grootheid uit de barok krijgt een nieuw hoofdstuk, te schrijven in Utrecht en Amsterdam. Met als stralend middelpunt: Marc-Antoine Charpentier, de man die als enige de concurrentie durfde aangaan met Lully. En daar was moed voor nodig…!

In het Seizoen 2020/2021 geniet u andermaal voordelig van oude muziek. Als u kaarten bestelt voor minimaal vier verschillende concerten, krijgt u 15% korting. De locatie-abonnementen zijn zelfs extra voordelig. Informatie over de kaartverkoop vindt u hierVeel muzikaal genoegen gewenst!

De brochure van het Seizoen Oude Muziek 2020/2021 is te downloaden via deze link.