SEIZOEN OUDE MUZIEK

van de makers van het Festival oude Muziek

Dit seizoen treedt de winnaar van het Internationaal Van Wassenaer Concours 2019 – blazersensemble Into the Winds – aan met troubadoursliederen en vroege dansen. Musicall Humors brengt met de bitterzoete tonen van John Downlands Lachrymae, or seaven teares een langzaam omlaag rollende traan tot klinken. En de tournee van Marco Beasley is misschien wel zijn persoonlijkste ooit: hij maakt een muzikale levensreis langs plaatsen die voor hem van wezenlijke betekenis zijn. 

Als u kaarten bestelt voor minimaal vier verschillende concerten, krijgt u 15% korting. Informatie over de kaartverkoop vindt u hier. Mocht een concert vanwege het coronavirus geannuleerd moeten worden, dan kunt u het aankoopbedrag altijd terugkrijgen.

Wegens de coronamaatregelen hebben we een deel van het oorspronkelijke concertprogramma moeten aanpassen. Het kan zijn dat de locaties en tijden zoals gepubliceerd in de seizoensbrochure niet meer kloppen. Een actueel overzicht van alle aanvangstijden vindt u in de concertagenda. Onze coronamaatregelen hebben we op deze pagina voor u op een rijtje gezet. Veel muzikaal plezier gewenst!

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht