Ambassadors of early music

Onze community voor jonge muziekliefhebbers

De Ambassadors of Early Music is de community voor iedereen tot en met 35 jaar die op zoek is naar gezelligheid, een netwerk en natuurlijk de mooiste oude muziek. Ambassadors krijgen korting op concertkaarten voor zichzelf en drie vrienden, worden uitgenodigd voor speciale activiteiten als de Fringetour en borrelen samen in Het Gegeven Paard. Het beste van alles: Ambassador worden is helemaal gratis.

Met de Ambassadors of Early Music heten we jongeren welkom in de concertzaal en bouwen we aan ons publiek van de toekomst. Want oude muziek is voor alle leeftijden!

Scroll naar beneden voor het programma voor de Ambassadors of Early Music tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht 2024 en de Festival Oude Muziek Tournees 2024/2025 en meld je aan!

Word ook een Ambassador!

Als Ambassador of Early Music ontvang je:

  • Korting op concertkaarten voor jezelf en drie vrienden onder de 36 jaar
  • Voor € 10 naar geselecteerde concerten tijdens het Seizoen Oude Muziek
  • Voor maar € 10 naar concerten in de speciale Ambassadorsselectie tijdens het Festival Oude Muziek
  • Uitnodigingen voor events als borrels, meet & greets en lezingen


(foto: Ambassadors bij een interview met Björn Schmelzer, artistiek leider van Graindelavoix, tijdens het Festival Oude Muziek 2023)

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld als Ambassador of Early Music, ontvang je van ons een mail met daarin je Ambassadorscode. Deze code heb je nodig om kaarten te bestellen voor het speciale Ambassadorstarief. Hieronder vind je een stappenplan voor het bestellen van je kaarten. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (ma-vr, 10-16).

word ambassador
meld je aan

Ambassadorsselectie Tournees 2024/2025

Ook tijdens de Festival Oude Muziek Tournees blijf je als Ambassador genieten van leuke voordelen. Zo mag je op bijna alle locaties al voor € 10 naar binnen! Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!