Early Music Television

Hét streamingplatform voor oude muziek

Met Early Music Television, kortweg EMTV, geniet u onbeperkt van de mooiste oude muziek, waar en wanneer u maar wilt – deze zomer ook live vanaf het Festival Oude Muziek Utrecht.

De online festivalprogrammering vormt de perfecte aanvulling op uw fysieke concertbezoek. In de livestreamagenda hieronder vindt u dagelijks de mooiste concerten, live vanuit TivoliVredenburg of een van de vele Utrechtse kerken. Ook de salons van co-curator Rosi Braidotti en het Internationaal Van Wassenaer Concours zijn direct live te volgen.

En er is meer: een abonnement op EMTV biedt toegang tot de complete catalogus met ruim 200 andere concerten, lezingen en documentaires, waaronder niet eerder vertoonde opnamen van voorbije festivaledities en concerten die speciaal voor EMTV zijn opgenomen. Uit dit aanbod stelt u eenvoudig en geheel naar eigen smaak een compleet festival samen!

EMTV in een notendop

  • Het beste wat oude muziek te bieden heeft - onbeperkt online
  • Volledige toegang tot het online programma van het Festival Oude Muziek Utrecht
  • Een unieke catalogus (250+ titels) met muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok
  • Maandelijkse livestreams en nieuwe releases
  • Documentaires en lezingen

€ 7,99 / maand - maandelijks opzegbaar
€ 90 / jaar - kijk extra voordelig

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!