Steun ons

Houdt u van oude muziek en vindt u het belangrijk om talent te steunen? Zit u graag op de beste plaats en wilt u met korting naar onze concerten? Word dan Vriend van de Oude Muziek.

Jaarlijks bezoeken ruim 75.000 liefhebbers onze meer dan 250 concerten in het Festival Oude Muziek en het Seizoen Oude Muziek. Als Vriend houdt u oude muziek voor uzelf en de volgende generaties levend. U steunt met uw donatie de Organisatie Oude Muziek, maar u geniet ook van een aantal privileges. Zo heeft u een voorsprong bij het bestellen van festivalkaarten en ontvangt u vier keer per jaar het Tijdschrift Oude Muziek. Voor € 40 bent u al Vriend, maar er zijn meer mogelijkheden om ons te steunen. U kunt uw gift bijvoorbeeld ook vastleggen in een notariële of onderhandse akte of in uw testament.

Vanaf € 40 per jaar kunt al Vriend worden en profiteren van de voordelen. Uw Vriendschap is een heel seizoen geldig.

> Alle voordelen op een rij

> Direct aanmelden

U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar vrienden@oudemuziek.nl met daarin uw adresgegevens en tegelijk uw bijdrage (minimaal € 40, zie de tarieven) over te maken naar:

Vrienden Oude Muziek te Utrecht
IBAN: NL68 RABO 0394 4771 70 
o.v.v. Vriendenbijdrage 2015 

U kunt ook per machtiging betalen door deze machtigingskaart in te vullen.

Steunt u ons liever wat langer? Denk dan eens aan een meerjarige schenkingsakte.

Seizoen Oude Muziek 15/16

Tijdens het Seizoen Oude Muziek 2015-2016 deelt Paul Van Nevel met ons zijn liefde voor De Rore, Ensemble Correspondances zorgt voor een echt Parijse Kerst met Charpentier, Bob van Asperen speelt zijn favoriete klaviercomponist Johann Jacob Froberger en de BachDag wordt een groot feest met Vox Luminis, Nevermind en de vier gamba's van Les Voix Humaines. Gevestigde internationale namen staan naast veelbelovend jong talent en zo hoort dat. 
En ook dit jaar kunt u voordelig genieten: als u vier concerten bestelt krijgt u maar liefst 15% korting. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze locatie-abonnementen of stel uw eigen serie samen.