Kaartverkoop

Kaarten voor het Seizoen en Festival Oude Muziek koopt u bij de Organisatie Oude Muziek. Soms kunt u ook kaarten kopen en/of reserveren via een plaatselijke organisatie; gegevens vindt u per locatie vermeld. Voor concerten in België kunt u alleen aan kaarten komen via de locaties zelf.

Online bestellen
U kunt online kaarten kopen via de knoppen 'bestel' in de concertagenda. Vanaf het Seizoen 2017-2018 werken wij met een nieuw kaartverkoopsysteem. Bestellen gaat daarom niet meer met een inlognaam en wachtwoord maar met enkel uw e-mailadres. Per kaart betaalt u € 1,50 transactiekosten, met een maximum van € 7,50 per bestelling. Na betaling via iDEAL worden de kaarten u binnen enkele weken toegestuurd.

Indien het concert binnen vijf dagen na bestellen plaatsvindt, worden kaarten niet meer verstuurd. Tijdens het festival liggen de kaarten dan klaar bij de betreffende concertlocatie, bij seizoensconcerten geldt een afdruk van de emailbevestiging van uw bestelling als entreebewijs.

Stappenplan

voor online kaarten bestellen

Meer...

Schriftelijk bestellen
U kunt ook kaarten bestellen via het bestelformulier dat u in de brochure vindt. U betaalt per iDEAL; per kaart betaalt u € 1,50 transactiekosten, met een maximum van € 7,50 per bestelling. Na ontvangst van het formulier krijgt u per mail een link toegestuurd waarmee u de kaarten kunt betalen.

Telefonisch bestellen
Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten voor de seizoensconcerten te bestellen via 030 232 9010, op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Tot twee weken voor het concert krijgt u de kaarten thuisgestuurd na ontvangst van de betaling; per kaart betaalt u € 1,50 transactiekosten, met een maximum van € 7,50 per bestelling. Binnen twee weken voor het concert geldt uw bestelling als reservering en betaalt u (contant) aan de zaal. Vanaf een kwartier voor aanvang kunnen niet afgehaalde kaarten weer verkocht worden.

Seizoensabonnementen en korting
U kunt kiezen uit een aantal abonnementen, waarvoor de prijzen zijn gebaseerd op 15% korting. Deze korting geldt ook als u kaarten bestelt voor minstens vier losse seizoensconcerten (voor elke persoon die vier of meer concerten bezoekt). Bij online bestellingen wordt de korting automatisch verrekend.

Abonnementen
Meer...

Algemene informatie

Reductie
De korting voor Vrienden geldt voor maximaal twee personen per concert. Voor de meeste locaties betalen CJP’ers en studenten een extra laag tarief. Enkele locaties hanteren daarnaast diverse (last-minute) kortingstarieven.

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
Als u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen kunt u het beste telefonisch bestellen. Wanneer u in het Muziekgebouw aan ’t IJ, TivoliVredenburg of Muziekgebouw Eindhoven naar een seizoensconcert gaat, raden wij u aan om via de concertzaal zelf te bestellen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 030-232 9010.

Duur van de concerten
De meeste festivalconcerten duren één uur en hebben geen pauze; de concerten van 20.00 uur duren langer en
eindigen doorgaans vóór 22.00 uur. Per concert staat vermeld wat de duur is en of er wel of geen pauze is.
De lengte van de seizoensconcerten staat vermeld in de brochure. Deze hebben doorgaans geen pauze, tenzij anders vermeld.

Uitverkochte concerten
Op de website worden de uitverkochte concerten vermeld. Als u schriftelijk heeft besteld voor een reeds uitverkocht concert, dan wordt u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Voorwaarden
Bewaar de kaarten zorgvuldig. Neem direct contact op als er kaarten zijn zoekgeraakt of als u ze niet tijdig heeft ontvangen. Eenmaal uitgegeven kaarten worden niet teruggenomen.

Blijf op de hoogte
Wilt u onze maandelijkse digitale nieuwsbrief ontvangen? Meldt u zich dan aan via deze pagina, like ons op Facebook, of volg ons op Twitter