Fringe 2015

Jaarlijks biedt het Festival Oude Muziek Utrecht naast het hoofdprogramma tientallen fringeconcerten aan. Jonge professionals laten tijdens de 45 minuten durende concerten zien wat ze waard zijn in de mooiste locaties van de Utrechtse binnenstad. 

Data Fringe 2015:
Festival Oude Muziek: 28 August - 6 September  
MAfestival Brugge: 1 - 7 August 

Sinds 2011 werkt Festival Oude Muziek samen met het MAfestival in Brugge (België) en spelen een selectie van de Utrechtse Fringe-artiesten ook tijdens dit festival. Voor meer informatie zie www.mafestival.be. Als u als Fringe-artiest niet beschikbaar bent in deze periode, laat het ons dan tijdig weten. 

Aanmelden voor Fringe 2015:
Aanmelden kan aan de hand van dit formulier, met het versturen van de volgende gegevens: 
- de namen van de muzikanten en hun instrumenten/stem
- een cv
- een foto van minimaal 300 dpi
- een opname (let op: geen tape, mini-disc of mp4) 
- twee voorgestelde programma’s van maximaal 45 minuten

De voorgestelde programma's mogen aanhaken bij het festivalthema van 2015: Engeland - Tallis, Gibbons, Byrd en Purcell, maar dit is niet verplicht.

De deadline voor aanmelden is 1 maart 2015. De selectie zal rond 1 mei bekend gemaakt worden.

Stuur het formulier op naar j.heeres@oudemuziek.nl of naar 

Organisatie Oude Muziek – Fringe
Postbus 19267
3501 DG Utrecht

 

 

Seizoen Oude Muziek 14/15

Met trots presenteren wij het Seizoen Oude Muziek 2014/2015. Een nieuw seizoen met muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok. U zult bekende artiesten tegenkomen, maar er is ook alle ruimte voor jong talent. De formule is even eenvoudig: de mooiste muziek, uitgevoerd door internationale topmusici, op historische locaties verspreid over heel Nederland en België. Wist u dat u maar liefst 15% korting ontvangt wanneer u vier seizoenconcerten bestelt? Kijk voor een volledig overzicht van onze concerten in de concertagenda.