Word lid van ons Gilde

Als Gildelid geeft u het Festival en Seizoen Oude Muziek een duurzame basis voor continuiteït. 

Doneer € 1.000 per jaar en ontvang: 

  • Ruim twee weken voorsprong op het bestellen van festivalkaarten;
  • Gildelunch: festivaldirecteur Xavier Vandamme verwelkomt u en uw gast op onze jaarlijkse Gildelunch voor een persoonlijke toelichting op het festivalprogramma;
  • Een uitnodiging voor de openingsreceptie en het openingsconcert van het Festival Oude Muziek;
  • Gratis toegang voor twee tot het Vriendenconcert tijdens het Festival;
  • Vier keer per jaar het Tijdschrift Oude Muziek (TOM);
  • Korting op de nieuwste cd’s.

Let op: het Festival Oude Muziek Utrecht 2020 kan vanwege de coronacrisis niet plaatsvinden. Hierdoor zijn de festivalgerelateerde Gildevoordelen in 2020 niet van toepassing.

Ja, ik meld me aan als gildelid
aanmelden

Periodieke schenking

Uw gift is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar als u gebruik maakt van een periodieke schenking. Dit is een schenking bij onderhandse of notariële akte, waarin u verklaart voor vijf jaar een bedrag te doneren. Een Gildelidmaatschap kost u dan, afhankelijk van uw inkomen, geen € 1.000 maar netto € 350. Via de schenkcalculator kunt u overzichtelijk uitrekenen wat uw fiscale voordeel is als u met een onderhandse akte wilt schenken. 

Zo doneert u met belastingvoordeel

Een onderhandse akte is snel geregeld en bovendien gratis: u vult de overeenkomst (pdf) en betalingsvolmacht (pdf) in en krijgt een door ons aangevulde en ondertekende kopie teruggestuurd. U bepaalt zelf hoeveel u schenkt, maar het minimumbedrag voor een onderhandse akte is vastgesteld op € 80 per jaar*, het maximumbedrag is € 5.000. De overeenkomst loopt na de door u aangegeven periode vanzelf af en wordt niet stilzwijgend verlengd. 

Vragen?

Voor meer informatie over onderhandse aktes kunt u contact opnemen met Wilmer de Jong via vrienden@oudemuziek.nl of 030 232 9010.