Word lid van ons Gilde

Als Gildelid geeft u het Festival en Seizoen Oude Muziek een duurzame basis voor continuiteït. 

Doneer € 1.000 per jaar en ontvang: 

  • Ruim twee weken voorsprong op het bestellen van festivalkaarten;
  • Gildelunch: festivaldirecteur Xavier Vandamme verwelkomt u en uw gast op onze jaarlijkse Gildelunch voor een persoonlijke toelichting op het festivalprogramma;
  • Een uitnodiging voor de openingsreceptie en het openingsconcert van het Festival Oude Muziek;
  • Gratis toegang voor twee tot het Vriendenconcert tijdens het Festival;
  • Vier keer per jaar het Tijdschrift Oude Muziek (TOM);
  • Korting op de nieuwste cd’s.

Ja, ik meld me aan als gildelid
aanmelden

Periodieke schenking

Uw gift is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar als u gebruik maakt van een periodieke schenking. Dit is een schenking bij onderhandse of notariële akte, waarin u verklaart voor vijf jaar een bedrag te doneren. Een Gildelidmaatschap kost u dan, afhankelijk van uw inkomen, geen € 1.000 maar netto € 350. Via de schenkcalculator kunt u overzichtelijk uitrekenen wat uw fiscale voordeel is als u met een onderhandse akte wilt schenken. 

Zo doneert u met belastingvoordeel

Een onderhandse akte is snel geregeld en bovendien gratis: u vult de overeenkomst (pdf) en betalingsvolmacht (pdf) in en krijgt een door ons aangevulde en ondertekende kopie teruggestuurd. U bepaalt zelf hoeveel u schenkt, maar het minimumbedrag voor een onderhandse akte is vastgesteld op € 80 per jaar*, het maximumbedrag is € 5.000. De overeenkomst loopt na de door u aangegeven periode vanzelf af en wordt niet stilzwijgend verlengd. 

Vragen?

Voor meer informatie over onderhandse aktes kunt u contact opnemen met Wilmer de Jong via vrienden@oudemuziek.nl of 030 232 9010.

Mogen we iets vragen?
Wegens het coronavirus verloopt uw concertbezoek anders dan normaal.


Antwoord is verplicht