Word lid van ons Gilde

Als Gildelid geeft u het Festival en Seizoen Oude Muziek een duurzame basis voor continuiteït. 

Doneer € 1.000 per jaar en ontvang: 

  • De grootste voorsprong op het bestellen van festivalkaarten;
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Gildelunch: festivaldirecteur Xavier Vandamme verwelkomt u en uw gast bij onze jaarlijkse Gildelunch en geeft een persoonlijke toelichting op het festivalprogramma;
  • Een uitnodiging voor de openingsreceptie en het openingsconcert van het Festival Oude Muziek;
  • Gratis toegang voor twee tot het Vriendenconcert tijdens het festival;
  • Een Vriendenpas die korting geeft voor 2 personen op al onze concerten;
  • Vier keer per jaar het Tijdschrift Oude Muziek (TOM);
  • Korting op de nieuwste cd’s;
  • 2 voor de prijs van 1 bij één seizoensconcert naar keuze (m.u.v. concerten in TivoliVredenburgMuziekgebouw aan 't IJ en de Nieuwe Kerk in Den Haag).
Ja, ik meld me aan als gildelid
aanmelden

Periodieke schenking

Uw gift is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar als u gebruik maakt van een periodieke schenking. Dit is een schenking bij onderhandse of notariële akte, waarin u verklaart voor vijf jaar een bedrag te doneren. Een Gildelidmaatschap kost u dan, afhankelijk van uw inkomen, geen € 1.000 maar netto € 350. Via de schenkcalculator kunt u overzichtelijk uitrekenen wat uw fiscale voordeel is als u met een onderhandse akte wilt schenken. 

Zo doneert u met belastingvoordeel

Een onderhandse akte is snel geregeld en bovendien gratis: u vult de overeenkomst (pdf) en betalingsvolmacht (pdf) in en krijgt een door ons aangevulde en ondertekende kopie teruggestuurd. U bepaalt zelf hoeveel u schenkt, maar het minimumbedrag voor een onderhandse akte is vastgesteld op € 80 per jaar*, het maximumbedrag is € 5.000. De overeenkomst loopt na de door u aangegeven periode vanzelf af en wordt niet stilzwijgend verlengd. 

Vragen?

Voor meer informatie over onderhandse aktes kunt u contact opnemen met Wilmer de Jong via vrienden@oudemuziek.nl of 030 232 9010.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!