Seizoen Oude Muziek

Van de makers van het Festival Oude Muziek Utrecht 

In het Seizoen Oude Muziek 2023/2024 kunt u uw agenda weer vullen met twaalf kleurrijke concerttournees met muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok. 

Lidewij van der Voort en Fred Jacobs luiden het seizoen in met Londense ayres en capriccio’s, Maarten Engeltjes tekent voor intieme lamento’s en het Choir of Clare College uit Cambridge zorgt voor een Engelse kerst. Talloze Nederlandse en Vlaamse musici zijn van de partij: met de tournees van Música Temprana, Camerata Trajectina, Lucie Horsch, Vox Luminis, a nocte temporis, Dionysos Now! en The Spirit of Gambo is er een overvloed aan talent van eigen bodem.

Ook in het Seizoen 2023/2024 geniet u weer voordelig van oude muziek. Als u een locatie-abonnement of keuzeabonnement van minimaal vier losse concerten bestelt, ontvangt u 20% korting. 

Van treurmuziek tot tedere liefdesliederen en van prille polyfone klanken uit de middeleeuwen tot sublieme stemmenweefsels uit de renaissance: er is weer veel te genieten. Veel muzikaal plezier gewenst!

Seizoen Oude Muziek 2024/2025

Het programma van het Seizoen Oude Muziek 2024/2025 wordt op woensdag 13 maart 2024 bekendgemaakt. Dan start ook de kaartverkoop.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!