Seizoen Oude Muziek

Van de makers van het Festival Oude Muziek

In het Seizoen Oude Muziek 2022/2023 klinkt de mooiste muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok weer op bijzondere locaties in Nederland en Vlaanderen. Met vijftien tournees en een minifestival rond de middeleeuwse componiste Hildegard von Bingen is er weer een agenda bomvol livemuziek van de bovenste plank.  

Ratas del viejo Mundo luidt het seizoen in met renaissancepolyfonie, Marco Beasley presenteert zijn persoonlijkste programma ooit en Marie Lys laat Händels favoriete prima donna herleven. Gevestigde namen als Erik Bosgraaf, Pierre Hantaï en Discantus zijn present, naast jong talent als Le Consort en Teun & Teun. Voor een kerstconcert in Engelse stijl tekent het Britse Tenebrae 

Van Groningen tot Maastricht, en van Lelystad tot Vlissingen: u hoeft niet ver te reizen om van oude muziek te genieten. En met de livestreams op ons nieuwe streamingplatform Early Music Television (EMTV) brengen we het seizoen zelfs bij u thuis. Veel muzikaal plezier gewenst! 

 

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!