Seizoen Oude Muziek 2021/2022

Van de makers van het Festival Oude Muziek

Met 17 tournees en een concertdag rond de componist Marc-Antoine Charpentier is er weer een overvloed aan concerten om u op te verheugen. Zo biedt oude muziek hoop en perspectief, corona of niet. Núria Rial trapt het seizoen in oktober af met swingende Spaanse barokmuziek. Er is aandacht voor de jubilaris Sweelinck, en ook Nederlandse topmusici zoals Ton Koopman, Maarten Engeltjes, Lucie Horsch en Cappella Amsterdam zijn van de partij. Voor een ultieme kerstsfeer zorgen de zangers van Vox Luminis en het Officium Ensemble. 
 
Van Bloemendaal tot Maastricht, en van Groningen tot Rotterdam: u hoeft niet ver te reizen om van oude muziek te genieten. Met een locatieabonnement bezoekt u onze concerten extra voordelig. Ook als u kaarten bestelt voor minimaal vier verschillende concerten krijgt u 15% korting. Informatie over de kaartverkoop vindt u hier.

Veilig naar het concert
We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de overheid. Wat dit voor u als concertbezoeker betekent, leest u op oudemuziek.nl/coronamaatregelen.

Kaarten kopen zonder risico
Kaartjes voor onze concerten koopt u zonder zorgen: mocht een concert onverhoopt worden geannuleerd, dan kunt u het aankoopbedrag altijd terugkrijgen.

Bekijk/download hier de seizoensbrochure.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]