Seizoen Oude Muziek 2020/2021

Van de makers van het Festival Oude Muziek

Het nieuwe seizoen is opnieuw divers en kleurrijk: van devote nonnenmuziek tot liedjes over rozenblaadjes. Van gevestigde waarden als Bob van Asperen en laReverdie tot jonge honden als Daria Spiridonova en Le Consort. En dat alles klinkt op de mooiste locaties in Nederland en Vlaanderen.

De tournee van Marco Beasley is misschien wel zijn persoonlijkste ooit. Hij maakt een muzikale levensreis langs plaatsen die voor hem van wezenlijke betekenis zijn. Voor de intiemste serie van het seizoen tekenen het blokfluittalent Lucie Horsch en de jonge luitist Thomas Dunford. Verder hebben we het blazersensemble Into the Winds gestrikt, winnaar van het Internationaal Van Wassenaer Concours 2019.

De complete concertdag rond een grootheid uit de barok krijgt een nieuw hoofdstuk, te schrijven in Utrecht en Amsterdam. Met als stralend middelpunt: Marc-Antoine Charpentier, de man die als enige de concurrentie durfde aangaan met Lully. En daar was moed voor nodig…!

In het Seizoen 2020/2021 geniet u andermaal voordelig van oude muziek. Als u kaarten bestelt voor minimaal vier verschillende concerten, krijgt u 15% korting. De locatie-abonnementen zijn zelfs extra voordelig. Informatie over de kaartverkoop vindt u hierVeel muzikaal genoegen gewenst!

Wegens coronamaatregelen hebben we een deel van het concertprogramma moeten aanpassen. Het kan zijn dat de locaties en tijden zoals gepubliceerd in de seizoensbrochure niet meer kloppen. Een actueel overzicht van alle aanvangstijden vindt u in onze concertagenda. Onze coronamaatregelen hebben we op deze pagina voor u op een rijtje gezet. 

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht