Early Music Day - zondag 21 maart

Op zondag 21 maart 2021, de dag van de lentewende én geboortedag van Johann Sebastian Bach, vieren we Early Music Day: een ode aan het erfgoed dat meer dan 1000 jaar muziekgeschiedenis omspant, van de muziek van de Middeleeuwen tot de 18de eeuw, en de levendige oude muziekgemeenschap van vandaag. Early Music Day is een initiatief van REMA - European Early Music Network.

Op Early Music Day streamen we vier concerten uit ons festivalvideoarchief: om 11.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur. De concerten om 15.00 uur en 20.00 uur werden geselecteerd door het team van de Organisatie Oude Muziek. De overige twee zijn de favorieten van het publiek: ze kregen de meeste stemmen op de vraag welke concerten u graag wilt beluisteren op Early Music Day.

One day only: de concerten zijn alleen op 21 maart online te bekijken.

> Klik op de afbeelding van het betreffende concert om het programma te bekijken. Daar vindt u ook de links naar de video's op YouTube en Facebook.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]