Winterabonnement Westzaan

Op zoek naar een verrassend cadeau voor onder de kerstboom? Met een winterabonnement van het Seizoen Oude Muziek maakt u uzelf of iemand anders blij met de mooiste muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok.

Een winterabonnement beslaat een compacte periode, van januari tot maart. Zo hoeft u zich in deze onvoorspelbare tijden niet lang vast te leggen. De concerten vinden twee keer op een avond plaats. Daarom is er een vroeg en een laat abonnement beschikbaar.

PRIJZENNormaal € 42,50 | Vriend € 35,70 (exclusief transactiekosten) voor 2 concerten (i.p.v. Normaal50 | Vriend42)

Bekijk hier de winterabonnementen op andere locaties.

PRJCT Amsterdam & Maarten Engeltjes

De enthousiaste continuogroep van PRJCT Amsterdam en het zoetgevooisde stemgeluid van Maarten Engeltjes gidsen dit programma langs kronkelende liefdespaden door bijna een eeuw barokmuziek. Vivaldi kaapt het leeuwendeel van de aandacht weg en toont zich van zijn meest duistere zijde in aria’s van verraad en wrok, die met coloraturen en duivelse capriolen de wanhoop van een in het nauw gedreven hart verklanken.

Meer informatie & programma

Fuoco e cenere

‘De Italianen werden verblijd met de viool, de Duitsers met de fluit, het klavecimbel viel toe aan de Engelsen, maar de Fransen werden gezegend met de viola da gamba,’ schreef Hubert Le Blanc in 1740. Op dat moment kon Frankrijk al terugkijken op honderd jaar gambamuziek van de hoogste kwaliteit, met virtuozen als Monsieur de Sainte Colombe en Marin Marais. Aangevoerd door gambist Jay Bernfeld combineert Fuoco E Cenere werk van Marais met dansen van zijn leerling Jacques Morel tot suites die het mooiste van twee generaties meesterschap laten horen.

Meer informatie & programma

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht