Winterabonnement Utrecht

Op zoek naar een verrassend cadeau voor onder de kerstboom? Met een winterabonnement van het Seizoen Oude Muziek maakt u uzelf of iemand anders blij met de mooiste muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok. 

Een winterabonnement beslaat een korte periode. Zo hoeft u zich in deze onvoorspelbare tijden niet lang vast te leggen. De concerten vinden twee keer op een avond plaats. Daarom is er een vroeg en een laat abonnement beschikbaar.

PRIJZEN: Normaal € 42,50 | Vriend € 35,70 (exclusief transactiekosten) voor 2 concerten (i.p.v. Normaal50 | Vriend42)

Bekijk hier de winterabonnementen op andere locaties.

Ratas del viejo Mundo

Ratas del viejo Mundo, het ensemble van luitist Floris De Rycker, is een collectief om in de gaten te houden. Met eersteklasmusici, zorgvuldig gekozen repertoire en een goudeerlijke expressie is dit het ultieme tegengif voor grijze eenvormigheid. Dit programma belooft een explosie van kleur met Trecento-muziek die ongeschreven zangtradities herbergt, en extravagante madrigalen van Willaert, Arcadelt en Lassus die de dimensies van de renaissancepolyfonie tarten.

Meer informatie & programma

 

New Collegium

Een van Telemanns eerste muzikale wapenfeiten was de oprichting van een studentencollegium dat de muziek bij erediensten verzorgde en publieke concerten gaf. Ook bij New Collegium staat samenspel in het hart van de uitvoeringspraktijk. Deze selectie van kamermuziek voor diverse bezettingen toont Telemann als de kameleon die hij was: zo veelzijdig en inventief dat hij zijn leven lang een trendsetter bleef. Pronkstuk is een suite die het ensemble zelf samenstelde uit Telemanns muziektijdschrift, Der getreue Music-Meister.

Meer informatie & programma

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht