Winterabonnement Rotterdam

Op zoek naar een verrassend cadeau voor onder de kerstboom? Met een winterabonnement van het Seizoen Oude Muziek maakt u uzelf of iemand anders blij met de mooiste muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok. 

Een winterabonnement beslaat een compacte periode. Zo hoeft u zich in deze onvoorspelbare tijden niet lang vast te leggen. De concerten vinden twee keer op een avond plaats. Daarom is er een vroeg en een laat abonnement beschikbaar.

PRIJZENNormaal € 56,10 | Vriend € 42,50 (exclusief transactiekosten) voor 2 concerten (i.p.v. Normaal  66 | Vriend  50)

Bekijk hier de winterabonnementen op andere locaties.

Lucie Horsch & Thomas Dunford

De mooiste gesprekken zijn die tussen gelijkgestemde zielen. Dat is het uitgangspunt van deze exquise conversatie tussen de instrumenten van Lucie Horsch en Thomas Dunford: twee jonge sterren aan het oudemuziekfirmament. Uitgelezen repertoire voor blokfluit uit de renaissance en barok wisselt af met luitmuziek van onder meer John Dowland. Uiteraard zijn de twee musici ook samen te horen, in wat het meest intieme programma van dit seizoen belooft te worden.

Meer informatie & programma

New Collegium

Een van Telemanns eerste muzikale wapenfeiten was de oprichting van een studentencollegium dat de muziek bij erediensten verzorgde en publieke concerten gaf. Ook bij New Collegium staat samenspel in het hart van de uitvoeringspraktijk. Deze selectie van kamermuziek voor diverse bezettingen toont Telemann als de kameleon die hij was: zo veelzijdig en inventief dat hij zijn leven lang een trendsetter bleef. Pronkstuk is een suite die het ensemble zelf samenstelde uit Telemanns muziektijdschrift, Der getreue Music-Meister.

Meer informatie & programma

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht