Abonnementen

Zelf samenstellen

Wanneer u kaarten bestelt voor vier of meer verschillende concerten profiteert u van 15% korting. Bekijk onze concertagenda voor een compleet overzicht van onze seizoensconcerten. Let op: als u online bestelt wordt deze korting niet automatisch verrekend; u kunt zelf per concert het kortingstarief selecteren.

Winterabonnementen

Op zoek naar een verrassend cadeau voor onder de kerstboom? Met een winterabonnement van het Seizoen Oude Muziek begint u het nieuwe jaar met de mooiste muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok. Onze winterabonnementen zijn lokaal, voordelig en beslaan een compacte periode van januari tot maart. Zo hoeft u zich in deze onvoorspelbare tijden niet lang vast te leggen. Onze coronamaatregelen hebben we op deze pagina voor u op een rijtje gezet. 

Let op: voor het winterabonnement Almere-Lelystad is wegens beperkte capaciteit op de concertlocatie op dit moment een wachtlijst. Heeft u interesse in dit abonnement, neem dan contact met ons op via kaartverkoop@oudemuziek.nl.

NB: wegens geannuleerde concerten als gevolg van de coronamaatregelen zijn de winterabonnementen Maastricht en Bloemendaal-Haarlem helaas komen te vervallen. Voor meer informatie, zie oudemuziek.nl/coronavirus

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht