Openbaar vervoer

NS-staking

De NS heeft op de onderstaande dagen voor bepaalde regio’s stakingen aangekondigd. Op deze dagen rijden er waarschijnlijk geen NS-treinen in de aangekondigde regio’s. Ook het treinverkeer in de rest van het land kan hierdoor ontregeld worden.

  • Vrijdag 26 augustus (Den Haag, Dordrecht, Leiden, Rotterdam)
  • Maandag 29 augustus (Almere, Alkmaar, Amsterdam, Haarlem)
  • Dinsdag 30 augustus (Amersfoort, Gouda, Hoofddorp, Utrecht)
  • Woensdag 31 augustus (Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Sittard)

Ook voor uw bezoek aan het Festival Oude Muziek Utrecht kan de NS-staking gevolgen hebben. Wij raden u daarom aan om de trein zo veel mogelijk te vermijden op de dagen waarop gestaakt wordt en waar mogelijk gebruik te maken van alternatief vervoer. 

Moet u toch reizen met de trein? Houd dan de website van de Nederlandse Spoorwegen in de gaten en raadpleeg de NS-reisplanner kort voor vertrek.

Parkeren
Ons festivalcentrum TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. 

In de directe omgeving van TivoliVredenburg kunt u parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). Daarnaast bevinden zich nog een aantal andere parkeergarages op loopafstand (Paardenveld, Bijenkorf/LaVie en Springweg). Een actueel overzicht van de parkeergarages in de binnenstad vindt u hier.

In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 mindervaliden-parkeerplaatsen en een lift. Daarnaast kunt u gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt (Varkensmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg).

Kiss & Ride
Aan de Catharijnesingel, ter hoogte van Kitchen Bar Danel, is een kiss & ride aangelegd. Hier kunnen touringscars en auto's kort parkeren om bezoekers af te zetten of op te halen.

Uw kaarten
Heeft u kaarten op een van deze dagen en denk u niet in Utrecht te kunnen komen? Zoals u van ons gewend bent, kunt u uw kaarten ruilen voor kaarten voor een festivalconcert op een andere dag. U kunt tot 2 uur voor aanvang van het concert contact opnemen met onze kaartverkoop via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.00 uur, vanaf 26 augustus dagelijks van 10.00-18.00 uur). Helaas kunt u uw kaarten niet omruilen voor een EMTV-abonnement.

Bent u door de staking verhinderd, maar wilt u toch graag het Festival Oude Muziek Utrecht 2022 meemaken? Met een abonnement op streamingdienst EMTV geniet u thuis live van de beste optredens van het Festival.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!