ONLINE FESTIVAL OUDE MUZIEK UTRECHT

51 LIVE CONCERTREGISTRATIES GRATIS ONLINE BESCHIKBAAR

Het Festival Oude Muziek Utrecht maakt zijn videocatalogus gratis beschikbaar. In totaal zijn er in 51 concerten gratis te zien. Een echt online Festival Oude Muziek.

De videoregistraties van het festival bieden unieke content van wereldniveau, opgenomen tijdens het Festival Oude Muziek 2018 (Het Bourgondische leven) en het Napels-festival in 2019. Het betreft repertoire dat maar zelden te horen is: van onbekende klavecimbelmuziek van Giovanni Maria Trabaci door Marco Mencoboni tot motetten van Johannes Tinctoris door Le Miroir de Musique. Zo beleeft u een echt online Festival Oude Muziek, met ensembles als Vox Luminis, La Fonte Musica en het Huelgas Ensemble en een complete reeks klavecimbelrecitals.

Klik hier en vul de code UtrechtEMF20 in om een jaar gratis te genieten. Om een account aan te maken heeft u alleen een e-mailadres nodig. Log daarna in op deze pagina om de concerten te bekijken.

Meld u gratis aan
klik hier

Hoe kan ik de festivalconcerten bekijken?

> Heeft u nog geen account? Ga naar deze pagina, vul de actiecode UtrechtEMF20 in en klik op 'Agree & Continue'.
> Maak met uw e-mailadres een gratis account aan.
> Heeft u een account? Log via deze webpagina in met uw account om de concerten te bekijken. 
Via het vergrootglasicoontje aan de linkerkant van het scherm kunt u zoeken op 'Festival Oude Muziek' of op een van de artiesten uit onderstaande lijsten met beschikbare titels.
De concerten van het Festival Oude Muziek Utrecht zijn ook te herkennen aan ons gele logo. 

Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op via info@oudemuziek.nl.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!