Het Festival Oude Muziek on demand

Om muziekliefhebbers in deze woelige tijd een muzikaal hart onder de riem te steken, maken het Festival Oude Muziek Utrecht en mediapartner Stingray Classica 28 concertregistraties van het Festival Oude Muziek 2018 gratis on demand toegankelijk via de Stingray Classica App, het ‘Netflix voor klassieke muziek’. De lancering van deze door Stingray Classica en het festival ontwikkelde app stond al gepland. Wegens het coronavirus is besloten de app een maand gratis aan te bieden.

De Stingray Classica App geeft abonnees onbeperkt en reclamevrij toegang tot HD-videoregistraties van 28 festivalconcerten door internationale topmusici en -ensembles, opgenomen tijdens het Festival Oude Muziek 2018 (Het Bourgondische Leven). Zo zijn onder andere het complete Bourgondische ABC van het Huelgas Ensemble, Josquins Missa l’homme armé sexti toni door Vox Luminis, en vrijwel de complete reeks klavecimbelrecitals rond Couperin on demand beschikbaar. In de komende maanden wordt de catalogus aangevuld met integrale concertregistraties van het Festival Oude Muziek Utrecht 2019.

Daarnaast bevat de catalogus ruim tweeduizend uur aan integrale concerten en ballet- en operavoorstellingen van onder andere het London Symphony Orchestra, de Berliner Philharmoniker en concertzalen als Carnegie Hall. De app is wereldwijd beschikbaar op smartphone, tablet, laptop, computer en smart-tv.

Start uw gratis proefabonnement
klik hier

HOE WERKT DE STINGRAY CLASSICA APP?

> Maak een account aan via de partnerpagina van het Festival Oude Muziek Utrecht.
> Voor Vrienden Oude Muziek is er een speciale partnerpagina
> Na het aanmaken van een account via onze partnerpagina kunt u de app downloaden of gebruik maken van de webplayer. 
Log in met uw account en start direct met kijken.
Let op: als u via een andere manier dan onze partnerpagina een Stingray-account aanmaakt, dan krijgt u niet de voordelen die het Festival Oude Muziek Utrecht u biedt. 
> De concerten van het Festival Oude Muziek Utrecht zijn herkenbaar aan ons gele logo. 
> U kunt ook zoeken via het vergrootglansicoontje in de app op Festival Oude Muziek Utrecht, of op een van de artiesten uit onderstaande lijst met beschikbare titels.

Mocht u hulp nodig hebben, kijk in de FAQ van Stingray, bekijk het filmpje hiernaast, of neem contact op via info@oudemuziek.nl.

Na afloop van het gratis proefabonnement kunt u als Vriend of fan van het Festival Oude Muziek met 50% korting geabonneerd blijven op de Stingray Classica App: u betaalt dan € 4,49 in plaats van € 8,99 per maand.

In de komende maanden zullen de eerste titels van het Festival Oude Muziek 2019 – Napels beschikbaar zijn. Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.