Veelgestelde vragen

Let op: wegens maatregelen rondom het coronavirus verloopt onze kaartverkoop anders dan normaal. Alle informatie over onze coronamaatregelen vindt u hier.

Kaartverkoop

Online bestellen

U 
kunt via de concertagenda kaarten bestellen voor het Seizoen Oude Muziek. Voor gedetailleerde instructies, zie het stappenplan.

Als Vriend krijgt u korting op uw concertkaartjes. U maakt gebruik van deze Vriendenkorting door uw unieke Vriendencode in te voeren. Deze is u per e-mail toegestuurd en staat ook vermeld op uw Vriendenpas. Mocht u uw Vriendencode kwijt zijn, vraag deze dan op via vrienden@oudemuziek.nl of 030 232 9010  (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur). De Vriendenkorting is geldig voor twee kaarten per concert.

Transactiekosten en levering

Bij het afronden van uw bestelling betaalt u met iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart en kunt u kiezen uit:

E-tickets: u betaalt € 2 per bestelling en ontvangt een e-mail waarmee u uw e-tickets kunt downloaden. Bij uw concertbezoek neemt u het e-ticket geprint mee of toont u het op uw smartphone.

Kaarten per post: u betaalt € 4,50 per bestelling, u ontvangt een e-mail ter bevestiging en de kaarten worden binnen enkele weken per post toegestuurd. Indien een concert binnen vijf dagen plaatsvindt is verzending per post niet meer mogelijk. U kunt dan nog wel e-tickets kopen of telefonisch reserveren. 

Is het niet mogelijk om de betaling en/of de verzending van de kaarten tijdig te regelen, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: wegens het coronavirus kan er ter plekke alleen met pin worden betaald.

De Organisatie Oude Muziek volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Momenteel werken alle werknemers vanuit huis, waardoor de verzending van fysieke kaarten langer duurt. Onze excuses voor het ongemak.

Telefonisch bestellen

U kunt telefonisch kaarten bestellen via 030 232 9010 (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur). U kunt kiezen uit e-tickets en kaarten per post (zie hierboven). Bestelt u kaarten voor een concert dat binnen twee weken plaatsvindt, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: wegens het coronavirus kan er ter plekke alleen met pin worden betaald.

Schriftelijk bestellen

U kunt ook kaarten bestellen via het bestelformulier in de brochure. Vul het bestelformulier in en stuur het op. U kunt kiezen uit e-tickets en kaarten per post (zie hierboven). Na verwerking van uw bestelling sturen wij u een overzicht van de bestelde kaarten ter controle en een betaallink waarmee u de bestelling kunt afrekenen. Het is ook mogelijk uw bestelling na ontvangst van de reserveringsbevestiging via een bankoverschrijving te betalen. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier. 

Is het niet mogelijk om de betaling en/of de verzending van de kaarten tijdig te regelen, dan geldt uw bestelling als reservering en betaalt u de kaarten op de concertlocatie. Let op: wegens het coronavirus kan er ter plekke alleen met pin worden betaald.

De Organisatie Oude Muziek volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Momenteel werken alle werknemers vanuit huis, waardoor schriftelijke bestellingen minder snel kunnen worden verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.


Rolstoelplaatsen

Als u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen, kunt u alleen telefonisch of schriftelijk uw kaarten bestellen. Kijk voor informatie over de toegankelijkheid van elke concertlocatie op de betreffende locatiepagina.
Let op: wegens het coronavirus kunnen we helaas alleen op afstand assistentie bieden. Mocht u meer hulp nodig hebben dan vragen wij u een huisgenoot mee te nemen

Reductie

De korting voor Vrienden geldt voor maximaal twee personen per concert. Studenten en CJP-pashouders kunnen op vertoon van hun studentenkaart of CJP-pas voor de meeste concerten tegen een gereduceerd tarief kaarten bestellen.

Seizoensabonnementen en korting

Voor locaties met vier of meer concerten zijn abonnementen beschikbaar, een overzicht is te vinden op deze pagina. Als u hiervan gebruikmaakt, ontvangt u 15% korting op het reguliere of Vriendentarief. Deze korting geldt ook als u kaarten voor minstens vier verschillende concerten bestelt. Let op: als u online bestelt wordt deze korting niet automatisch toegekend, maar kunt u zelf per concert het kortingstarief selecteren.

Rangen en placering

Wegens het coronavirus worden kaarten voorlopig ongeplaceerd verkocht. Dat betekent dat het niet mogelijk is om zelf een stoel te kiezen. Een van onze medewerkers zal u of uw huishouden op de concertlocatie een plaats toewijzen. Het is belangrijk dat u de aanwijzingen van onze medewerkers opvolgt. 

Retourneren

We gaan er vanuit dat ondanks het coronavirus al onze concerten doorgang kunnen vinden. Mochten we toch een concert moeten annuleren, dan kunt u altijd uw aankoopbedrag terug krijgen. 

Wij vragen u niet naar het concert te komen als u of iemand van uw huishouden gezondheidsklachten (hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten) heeft. Stuur in dat geval uiterlijk twee uur voor aanvang van het concert een mail naar kaartverkoop@oudemuziek.nl, dan kunt u uw aankoopbedrag terugkrijgen.

Als u onverhoopt om een andere reden verhinderd bent, kunt u uw kaarten retourneren in ruil voor kaarten voor een ander concert. Een eventueel verschil in prijs wordt dan verrekend. In dit geval geldt dat de ruil uiterlijk een week van tevoren moet worden aangevraagd. Neem contact op via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010  (ma-vr, tussen 10.00-16.00 uur).

Voorwaarden

Bewaar de kaarten zorgvuldig. Neem direct contact met ons op als er kaarten zijn zoekgeraakt of als u ze niet tijdig heeft ontvangen. 

Handleiding kaartverkoop
klik hier

Toegankelijkheid


Praktische informatie mindervaliden

Helaas is een aantal van de concertlocaties minder goed toegankelijk voor mindervaliden. In de brochure en op de locatiepagina's staat aan de hand van de volgende pictogrammen per locatie aangegeven of deze rolstoeltoegankelijk is, of er parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabije omgeving zijn en of er een ringleiding is ter ondersteuning van slechthorenden:

 locatie is rolstoeltoegankelijk
 parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig
  ringleiding aanwezig

Heeft u vragen? We denken graag met u mee. Bel ons op 030 232 9010 om de mogelijkheden te bespreken (ma-vr, tussen 10.00-12.00 uur).

Algemeen

Programma-informatie

Op onze website kunt u het complete programma per concert vinden. Klik via de concertagenda op het concert van uw keuze, en u komt vanzelf terecht bij het volledige concertprogramma. Let op: concertprogramma's zijn altijd onder voorbehoud.

Beeld- en geluidsopnames

Bij sommige concerten zullen professionele beeld- en/of geluidsopnames worden gemaakt. Alle betrokkenen doen hun uiterste best om bezoekers daarvan geen hinder te laten ondervinden. Het is niet toegestaan om zonder toestemming zelf beeld- en/of geluidopnames te maken.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?


Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]