Coronamaatregelen

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 mei, 15.30 uur

Wij houden ons altijd aan de maatregelen afgekondigd door de Rijksoverheid. We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via deze pagina, onze Facebookpagina en onze nieuwsbrief.

Vanaf vrijdag 25 februari is het tonen van een coronatoegangsbewijs, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht in Nederland. Bekijk meer informatie over corona op Rijksoverheid.nl

We blijven er alles aan doen om onze concerten zo veilig mogelijk te laten verlopen voor onze bezoekers, staf en musici. Dit betekent vaak handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, elkaar de ruimte geven,  thuisblijven bij klachten en zorgen voor voldoende frisse lucht.

Ik kom voor mijn festivalboek vanuit het buitenland naar Nederland. Wat zijn de inreisregels?
Reizigers uit landen binnen de EU/Schengen mogen naar Nederland reizen. Voor reizigers uit andere landen geldt het EU-inreisverbod. Er zijn uitzonderingen op het EU-inreisverbod. Bekijk alle actuele inreisregels op de website van de Rijksoverheid

Ik heb kaarten gekocht, maar kan vanwege corona niet naar het concert komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Indien u niet naar het concert kunt komen, kunt u misschien iemand anders blij maken met uw kaarten. U kunt ook uw kaarten ruilen voor kaarten voor een ander concert uit het Festival of Seizoen Oude Muziek. Een eventueel verschil in prijs wordt dan verrekend. Dit kan tot maximaal twee uur voor aanvang van het concert. Neem contact op via kaartverkoop@oudemuziek.nl of 030 232 9010 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.00 uur). U kunt uw kaarten ook omzetten in een donatie aan de Stichting Vrienden Oude Muziek of schenken aan De Toegift, waarmee u een bijdrage doet aan de kosten van een toegangskaartje voor iemand met minder financiële middelen. Kaarten volledig retour nemen is niet mogelijk.

Wat als het concert moet worden geannuleerd vanwege corona?
Als een concert moet worden geannuleerd vanwege corona, kunt u altijd uw aankoopbedrag volledig terugkrijgen. Mocht dat het geval zijn, dan nemen wij hierover contact met u op. Zo koopt u altijd zorgeloos kaarten.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?




Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!