Postscript & Elisabeth Hetherington

MUSICI

Elisabeth Hetherington sopraan

Postscript
Aysha Wills traverso
Cynthia Freivogel viool I
Tomoe Badiarova viool II
Iteke Wijbenga altviool
Octavie Dostaler-Lalonde cello
Artem Belogurov klavecimbel

over de uitvoerenden

De kernbezetting van Postscript bestaat uit Aysha Wills (traverso), David Westcombe (traverso), Octavie Dostaler-Lalonde (cello) en Artem Belogurov (klavecimbel). Het jonge ensemble won de eerste prijs op de internationale Gebrüder Graun-competitie in 2018 en presenteerde zijn eerste opname Introductio in 2019. De musici willen boeiende concerten creëren door oude muziek via historisch onderzoek en experimenten te benaderen.

Sopraan Elisabeth Hetherington is een van de meest opvallende vertolkers van oud en hedendaags repertoire. Elisabeth studeerde cum laude af aan de Master of Historical Performance aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2016 richtte ze het ensemble Duo Serenissima op waarmee ze op festivals en in concertreeksen wereldwijd optreedt. In 2022 ontvingt ze de Dutch Classical Talent Award. Naast haar carrière als zangeres heeft Elisabeth veel aandacht gekregen voor haar onderzoek op het gebied van de oorspronkelijke uitspraak van het Elizabethaanse Engels.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!