Ensemble Odyssee & Channa Malkin

MUSICI

Channa Malkin sopraan

Ensemble Odyssee
Anna Stegmann blokfluit
Georg Fritz hobo
Eva Saladin, Ivan Iliev viool
Nadine Henrichs altviool
Agnieszka Oszańca cello
Alon Portal contrabas
Andrea Friggi orgel, klavecimbel

 

over de uitvoerenden

De kernbezetting van het Amsterdamse Ensemble Odyssee bestaat uit Eva Saladin (viool), Andrea Friggi (klavecimbel), Anna Stegmann (blokfluit) en Georg Fritz (hobo, blokfluit). Afhankelijk van het repertoire wordt de omvang van dit jonge barokensemble uitgebreid tot orkest. Hun eerste cd’s zijn gewijd aan onbekende Napolitaanse muziek uit de zeventiende eeuw; ook hebben ze muziek opgenomen van Woodcock, Babell en Ariosti. De kamermuziekbezetting van Ensemble Odyssee is laureaat van het Internationaal Van Wassenaer Concours.

De Nederlandse sopraan Channa Malkin debuteerde als zestienjarige bij De Nationale Opera en studeerde enkele jaren later met lof af aan het Utrechts Conservatorium bij Charlotte Margiono. Bij vocal coach Rosemary Joshua ontdekte ze haar passie voor oude muziek. De jury van de Grachtenfestivalprijs 2020 prees Channa Malkin om haar ‘meeslepende muzikale persoonlijkheid en ongebreidelde creativiteit’. In 2021 verscheen haart debuutalbum Songs of Love and Exile, waarvoor ze samenwerkte met gitarist Izhar Elias. In januari 2023 maakte ze haar recitaldebuut in het Concertgebouw in Amsterdam.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!