Diego Ares & Kat Carson

MUSICI

Diego Ares klavecimbel, piano
Kat Carson voordracht

over de uitvoerenden

Diego Ares is een van de meest begaafde klavecinisten van het moment. Hij was veertien jaar toen hij zijn liefde voor het klavecimbel ontdekte. Vier jaar later verhuisde hij van Spanje naar Nederland om bij Richard Egarr te studeren. Zijn vervolgstudie aan de Schola Cantorum Basiliensis rondde hij summa cum laude af. Diego Ares treedt op als solist en werkt met diverse ensembles, zoals de Nederlandse Bachvereniging. Zijn cd-opnames met muziek van Soler, Domenico Scarlatti en Bachs Goldbergvariaties zijn bijzonder goed ontvangen.

Kat Carson is sopraan, (stem)actrice en docent. Ze studeerde aan de University of Sussex en behaalde haar masterdiploma aan de Fontys Hogeschool voor de Kusten. Als zangeres is ze gespecialiseerd in barokmuziek. Als actrice heeft ze ervaring met zowel moderne als historische acteertechnieken en is ze lid van het Nederlands Historisch Acteer Genootschap. Met haar muziekcollectief Nymphes et Monstres treedt ze op in binnen- en buitenland.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!