Daria Spiridonova & Elise Dupont

MUSICI

Daria Spiridonova, Elise Dupont viool

over de uitvoerenden

Met haar bijzondere combinatie van fijngevoeligheid en charisma trok Daria Spiridonova in de lente van 2019 de aandacht op het internationale H.I.F. Biber-concours in Oostenrijk. De vakjury en de muziekpers kenden de twintiger twee prijzen toe, die haar technische excellentie bekroonden en haar waardevolle interpretatie van Oostenrijks repertoire voor viool solo. In 2020 volgde een tweede prijs op de internationale competitie voor barokviolisten José Herrando (Onda, Spanje). Spiridonova speelt op een viool van de Nederlandse stichting Jumpstart Jr.

Elise Dupont studeerde barokviool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de Royal Academy of Music in Londen. In 2020 was Elise academist als onderdeel van het Experience Scheme van het Orchestra of the Age of Enlightenment. Elise is vast lid en medeoprichter van Le Concert d’Apollon, een orkest gericht op Franse barokmuziek. Daarnaast maakt zij deel uit van het Castello Consort, een ensemble dat zich specialiseert in zeventiende-eeuwse muziek.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!