Le Poème Harmonique / VINCENT DUMESTRE

CONCERTEN FESTIVAL 2021

Bestel kaarten:

AIRS DE COUR VAN MOULINIÉ EN TESSIER
za 4 sep / 22.30 - TivoliVredenburg, Hertz

AIRS DE COUR VAN GUÉDRON EN CAÏÉTAIN
zo 5 sep / 17.00 - TivoliVredenburg, Hertz

Biografie

Le Poème Harmonique focust zich onder leiding van Vincent Dumestre op vocale en instrumentale muziek uit de zeventiende en vroege achttiende eeuw, waarbij het regelmatig aansluiting zoekt bij andere kunstdisciplines. Zo werkte het ensemble samen met acteurs, dansers en circusartiesten in grootse theaterproducties als Le Bourgeois gentilhomme (Molière), Cadmus et Hermione en Phaéton (Lully). Verder wordt Le Poème Harmonique geroemd om zijn verfijnde benadering van zestiende-eeuwse airs de cour.

Le Poème Harmonique ontvangt financiële steun van het Franse Ministerie voor Cultuur (DRAC Normandië), de Regio Normandië, het Departement Seine-Maritime en de stad Rouen. Het ensemble is verbonden aan het project Démos van de Philharmonie de Paris. Le Poème Harmonique is in residentie bij de Singer-Polignac Foundation te Parijs. Voor projecten in Normandië ontvangt Le Poème Harmonique steun van het Mécénat Musical Société Générale, de PGS Group en SNCF Réseau Normandië.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]