LUCILE BOULANGER, PIERRE GALLON & CLAIRE GAUTROT

CONCERTEN FESTIVAL 2021

Bestel kaarten:

FORQUERAY, DE ONVERZADIGBARE
zo 5 sep / 11.00 - TivoliVredenburg, Hertz

Musici

Lucile Boulanger, Claire Gautrot viola da gamba
Pierre Gallon klavecimbel

Biografie

De Franse gambiste Lucile Boulanger kreeg haar eerste gambalessen op vijfjarige leeftijd en studeerde bij Christophe Coin aan het Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse in Parijs. Ze won verschillende internationale competities, waaronder Wettbewerb Bach-Abel in Köthen, de Società Umanitaria Musical Competition in Milaan, en de MA Competition in Brugge. Boulanger speelt met verschillende solisten, ensembles en grotere orkesten, waaronder Pygmalion, Ensemble Correspondances, Ricercar Consort en Les Talens Lyriques. 

Pierre Gallon studeerde klavecimbel en becijferde basrealisatie aan de conservatoria van Caen en Parijs. Hij beschouwd muziek in de eerste plaats als een collectief avontuur. Met deze insteek speelt hij bij Pygmalion, Ensemble Correspondances en Le Caravansérail, en treedt hij met collega-toetsenisten Yoann Moulin en Freddy Eichelberger op onder de naam ‘Une Bande de Clavecins’.  

 

Claire Gautrot studeerde viola da gamba aan de Schola Cantorum Basiliensis en barokcello aan het Conservatoire à Rayonnement Régional in Parijs. Ze is regelmatig te horen bij La Poème Harmonique, La Comédie-Française, Il Nuovo Concerto en l’Achéron. Daarnaast geeft ze les aan het Maurice Ravel-conservatorium in Levallois-Perret, Parijs. Ze gebruikt haar onderzoek naar geluidsproductie, articulatie en vocale stijlen om haar uitvoeringen extra karakter te geven.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]