DUMS

Domplein 4-5
3512 JC Utrecht 
W www.dums.nl
E info@dums.nl

Een verborgen parel op het Domplein. Geopend in 1869, als aula van de Nederlands-hervormde Burgerschool op het Domplein, is de voor 250 personen geschikte Marnixzaal een genot voor oog en oor. Voorzien van glas-in-loodramen, balustrade en een authentieke 14e-eeuwse piscina met wandschildering, is de Marnixzaal met recht een onontdekt juweel, recht in het hart van de stad.

Praktische informatie

  • Openbaar vervoer: 
    Bushalte Janskerkhof, vanaf het CS te bereiken met lijnen 4,8,50 en 73. Vanaf het Janskerkhof is het nog 5 minuten lopen via de Korte Jansstraat, Domstraat en het Domplein. U kunt ook in ongeveer 10 minuten lopen vanaf CS, deze route loopt via de Mariaplaats, Zadelstraat en de Servetstraat waarna u uitkomt op het Domplein.

  • Per auto:
    Het Domplein is niet toegankelijk voor auto’s. De dichtbijzijnste parkeergarage is Parkeergarage Springweg, deze is op ongeveer 3 minuten lopen van het Domplein. U bereikt het Domplein via de Strosteeg, de Oude Gracht (steek bij de Gaardbrug de gracht over) en de Wed.

  • Parkeermogelijkheid:
    Parkeergarage Springweg: Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht
Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!