Roeselare (B), De Spil

Adres
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare
België
W www.despil.be
E info@despil.be
T +32 (0)51 265 700


 

Praktische informatie:

 • Openbaar vervoer:
  Met de trein
  Vanuit Brugge en Kortrijk staat u in minder dan een half uurtje in Roeselare. Let wel op: ’s avonds vertrekt de laatste trein richting Brugge om 22u18 (21u18 in het weekend), richting Kortrijk om 23u05 (22u05 in het weekend). Plan zelf uw route via www.nmbs.be
  Met de bus
  Er zijn vier buslijnen die aan De Spil stoppen: 6, 54, 55 en 94. Al deze lijnen gaan van en naar het station. De laatste bus richting station is op weekdagen om 22u26 (lijn 94), in het weekend om 20u55 (lijn 6). De juiste busverbinding vindt u op www.delijn.be


 • Per auto:
  Via Brugge neemt u de E403 richting Kortrijk.
  Via Kortrijk neemt u de E403 richting Brugge.
  Blijf de E403 volgen tot aan afrit 7: Roeselare – Izegem. Aan het einde van de afrit ga je naar rechts. Je rijdt nu langs het kanaal (op jouw aan de linkerkant). Blijf die weg volgen tot aan het grote rondpunt van de kajakclub. Neem de tweede afslag, zodat je opnieuw langs het kanaal rijdt. Ga aan de lichten opnieuw rechtdoor, nog steeds langs het kanaal. Aan het einde van het kanaal neem je op het rondpunt de tweede afslag, onder de spoorwegbrug. je komt nu opnieuw op een rondpunt: neem ook hier de tweede afslag, je rijdt zo onder de spiraalbrug. Blijf nu rechtdoor gaan, aan de vierde lichten bevindt zich links De Spil.

 • Parkeren:
  Naast De Spil ligt een parking. Zowel op deze parking als op de parkeerplaatsen in de H. Spilleboutdreef geldt de blauwe zone, waarin je maximum 4 uren kunt parkeren.

 • Toegankelijkheid:
  Mindervaliden raden wij aan om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De hoofdingang bereikt u door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel.
Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!