Haarlem, Lutherse Kerk

Adres
Witte Herenstraat 22
2011 NV Haarlem

023-785 11 76
info@luthersekerkhaarlem.nl
luthersekerkhaarlem.nl/

 

NB: er is geen mindervalidentoilet aanwezig

Praktische informatie

  • Openbaar vervoer: 
    De Lutherse Kerk is op ruim 10 minuten loopafstand van het station van Haarlem. U kan ook de bus nemen, vanaf het stationsplein gaan acht verschillende buslijnen (2, 3, 50, 73, 300, 340, 346, 356) naar de Lutherse Kerk. Stap uit bij halte Raaksbrug en loop terug lang het Zijlvest. Sla rechtsaf de Zijlstraat in en daarna links naar de Witte Herenstraat.

  • Met de auto:
    Neem vanaf de A9 op knooppunt Rottepolderplein de A200 en de Amsterdamsevaart naar de Papentorenvest in Haarlem Oost. Rij via de Koudenhorn, Hooimarkt en Parklaan langs de noordzijde van het centrum van Haarlem. Sla bij het Kenaupark linksaf Zijhuizen in, rij over de brug naar het Nassauplein en sla rechtsaf naar de Kraaienhorst. De Witte Herenstraat ligt in het verlengde van de Kraaienhorst.
  • Parkeren: Op het kerkplein is beperkte parkeerruimte beschikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Op zon- en feestdagen kan in de buurt gratis worden geparkeerd. Op andere dagen geldt tot 23:00 uur betaald parkeren. Parkeergarage de Raaks ligt het dichtst bij de kerk in de buurt, op 5 minuten loopafstand.

 

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!