Eindhoven, Muziekgebouw Eindhoven / Kleine Zaal

Heuvel Galerie 140
5611 DK Eindhoven
www.muziekgebouweindhoven.nl
tickets@muziekgebouweindhoven.nl
T 040 244 20 20

 
i.s.m. Muziekgebouw Eindhoven

Het Muziekgebouw Frits Philips is een concertgebouw in Eindhoven. Het staat in het overdekte winkelgebied Heuvel Galerie aan de Markt. Het muziekgebouw is vernoemd naar Frits Philips, de zoon van een van oprichters van de Philipsfabrieken.

Het inmiddels 22
 jaar oude gebouw sloot qua uitstraling niet meer aan bij deze ambitie en topprogrammering. Daarom werd besloten tot een ingrijpende verbouwing. In de zomer van 2010 onderging het gebouw gedurende vier maanden een spectaculaire metamorfose. Op zaterdag 9 oktober 2010 heropende het complex met een nieuwe naam: Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. In dit belevenisvolle, grootstedelijke Muziekgebouw komen licht, design, technologie en programma samen en maken van het Muziekgebouw een heus muziekgebouw van de toekomst.

Praktische informatie

 • Openbaar vervoer:
  Vanaf station 'Eindhoven' kunt u de volgende streek- of stads-buslijnen richting bushalte 'Heuvel Galerie' pakken:
  - 5  richting t'Hofke
  - 12 richting Gijzenrooi
  - 10/112 richting Geldrop of 110 Geldrop (sneldienst)
  - 20/24 richting Helmond
  - 170/171 richting Dommelen Damianusdreef
  - 172 richting Luyksgestel Boscheind
  - 173/175/176 richting Weert NS

 • Per auto:
  A58 vanuit Tilburg:
  Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in de Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.

  A2 vanuit Amsterdam/s'Hertogenbosch:
  Volg de A2/A58 richting Eindhoven. Volg op de JF Kennedylaan de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.

  A50 vanuit Arnhem/Nijmegen:
  Volg de A50 richting Eindhoven. Volg bij de splitsing autosnelwegen de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk.

 • Parkeren
  In het centrum van Eindhoven vindt u diverse parkeermogelijkheden. Maakt u gebruik van parkeergarage Heuvel Galerie (gelegen onder het Muziekgebouw), dan kunt u op de avond van het concert uitrijkaarten a € 6,00 kopen.

  Houdt u op vrijdag rekening met extra drukte in verband met koopavond. Ook is het elke eerste zondag van de maand koopzondag in de binnenstad van Eindhoven.
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!