Amsterdam, Orgelpark

Concerten Seizoen Oude Muziek 2022/2023
za 13 mei 2023 / 20.15 - 422play


Adres

Gerard Brandtstraat 26
1054 JK Amsterdam
W www.orgelpark.nl
E info@orgelpark.nl
T 020 51 58 111

   

Praktische informatie

  • Openbaar vervoer: 
    Tram lijn 1, halte Jan Pieter Heijestraat. Gebruik om uw route met het openbaar vervoer te plannen de site www.9292.nl

  • Parkeren:
    Het parkeren in de Gerard Brandtstraat is niet mogelijk. De goedkoopste optie is om te parkeren op een P+R terrein. P+R Bos en Lommer of P+R Sloterdijk hebben de eenvoudigste verbinding met het Orgelpark per openbaar vervoer. De tramhaltes rondom het Orgelpark behoren tot het centrumgebied. Daarnaast kunt u terecht in de parkeergarages (World Fashion Centre of Parkeergarage Byzantium).

  • Toegankelijkheid: 
    Er zijn algemene invalidenparkeerplaatsen aanwezig vóór het gebouw. Het Orgelpark is geschikt voor mindervaliden (de linkeringang is speciaal voor rolstoelgebruikers). Voor een goede gang van zaken is het handig om bij uw reservering aan te geven dat u mindervalide bent. De voor u beschikbare plaatsen bevinden zich in de zaal. Blindengeleidehonden zijn welkom, mits vooraf gemeld. Er is ringleiding aanwezig. Als uw gehoorapparaat niet over de zogeheten T-stand beschikt, kunt u om een koptelefoon vragen. 
Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!