Het Festival Oude Muziek en De Tussenvoorziening – een maatschappelijke organisatie gericht op opvang, (begeleid) wonen, schuldhulpverlening en dagbesteding voor dak- en thuislozen in de stad en regio Utrecht – slaan de handen ineen. Samen willen we met diverse projecten de verbindende kracht van kunst en cultuur onderstrepen en hopen we nog meer mensen blij te maken met de mooiste oude muziek, voor en achter de schermen.

Geef een toegift

Wij willen graag dat iedereen kan genieten van het Festival Oude Muziek. Daarom presenteert het festival dit jaar voor de tweede keer De Toegift. Wanneer u online of via het bestelformulier uw festivalkaarten bestelt, kunt u een vrijwillige bijdrage leveren van € 12,50 voor De Toegift. Met het bedrag dat we op deze manier ophalen, betalen we kaarten voor mensen met minder financiële middelen. De kaarten komen bij geïnteresseerden terecht via het partnerschap met De Tussenvoorziening.

'Geef een Toegift' is ontstaan op initiatief van de Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals, en onderstreept de verbindende kracht van kunst en cultuur.