Online festivalpresentatie

Noteer alvast in uw agenda: zondag 13 juni om 20:00 uur. Deze avond stellen we het nieuwe festivalprogramma online voor in een talkshow die we zullen livestreamen vanuit de Janskerk in Utrecht. Onder leiding van gastvrouw Clairy Polak bespreken festivaldirecteur Xavier Vandamme, artistiek adviseur Jed Wentz en co-curator Frits van Oostrom het thema en programma van het Festival Oude Muziek 2021.

Kijk de livestream terug via Facebook.

Kijk de livestream terug via YouTube.

Na afloop van de livestream kunt u de festivalpresentatie op dezelfde platformen terugkijken.

Hoe volgt u de livestream?

U kunt op twee manieren de online festivalpresentatie van het Festival Oude Muziek Utrecht 2021 volgen.

 

Kijk de livestream terug via Facebook.

Kijk de livestream terug via YouTube.

Kijken via YouTube

U heeft geen YouTube-account nodig om de livestream via YouTube te bekijken. Een account is echter wel handig: met een account kunt u automatische meldingen instellen waardoor u niets mist, en praten met medeliefhebbers.

Kijken zonder account

• Ga op zondag 13 juni om 20.00 uur naar de livestream op YouTube. 
• Als u in het bezit bent van een smart-tv is het mogelijk om de presentatie naar uw televisie te streamen. Dit kan op verschillende manieren

Kijken met account

• U heeft een Google-account nodig om in te loggen bij YouTube. 
• Ga naar ons YouTube-kanaal en klik op ‘abonneer’. Mocht u er niet uitkomen, kijk dan deze instructievideo.
• U ontvangt nu op YouTube een automatische melding wanneer we een nieuwe video op ons kanaal hebben geplaatst, en wanneer er een nieuwe livestream start. Op deze help-pagina wordt uitgelegd hoe u alle meldingen kunt inzien en beheren.
• Tijdens de livestream kunt u met medeliefhebbers praten via de chat. In dit instructiefilmpje wordt uitgelegd hoe u dat kunt doen.
• Als u in het bezit bent van een smart-tv is het mogelijk om de presentatie naar uw televisie te streamen. Dit kan op verschillende manieren

Kijken via Facebook

• U heeft een Facebookaccount nodig om onze livestreams via onze Facebookpagina te volgen. Wanneer u ingelogd bent, gaat u op zondag 13 juni om 20.00 uur naar de livestream op Facebook.

• Om de Facebookpagina van het Festival Oude Muziek te volgen: ga naar onze Facebookpagina en klik op ‘pagina volgen’. Facebook legt op een help-pagina uit hoe dat moet.
• Onze updates verschijnen nu vanzelf in uw nieuwsoverzicht. U ontvangt op Facebooktijdlijn een automatische melding met een link naar de livestream als deze van start gaat.
• NB: u kunt er ook voor kiezen om op ‘vind ik leuk’ te klikken. Onze updates verschijnen dan echter niet altijd in uw nieuwsoverzicht.
• U kunt een overzicht van onze livestreams altijd vinden op onze Facebookpagina.
• Als u in het bezit bent van een smart-tv is het mogelijk om het concert naar uw televisie te streamen.

Hoe praat u online mee?

Via YouTube

Wanneer u een YouTube-account heeft kunt u tijdens de livestream met andere kijkers praten en vragen stellen aan het online team van Organisatie Oude Muziek via de livechat. Een uitleg daarover vindt u op deze pagina. Bekijkt u de livestream zonder YouTube-account, dan kunt u niet deelnemen aan de chat.

Via Facebook

Kijk u via Facebook, dan kunt u tijdens de livestream openbare opmerkingen plaatsen bij de video. Ook kunt u vragen stellen aan het online team van Organisatie Oude Muziek. Kijk voor meer informatie daarover op deze pagina.

Via e-mail

Als u geen YouTube- of Facebook account heeft, kunt u geen opmerkingen plaatsen bij de livestream. Stuur uw vragen in dat geval in via een e-mail aan info@oudemuziek.nl. Onze medewerkers zullen uw vraag na de livestream beantwoorden.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]