Praktische informatie Festival Oude Muziek 2023

CONCERTINFORMATIE

Aanvangstijd
U bent bij elk concert van harte welkom vanaf het moment dat de zaaldeuren openen. Het moment van openen verschilt per zaal.

  • TivoliVredenburg, Grote Zaal: 60 minuten voor aanvang openen de deuren naar de foyer, 45 minuten voor aanvang openen de zaaldeuren
  • TivoliVredenburg, Hertz & Cloud Nine: 45 minuten voor aanvang openen de zaaldeuren
  • Alle andere locaties: 30 minuten voor aanvang openen de zaaldeuren

Programmainformatie
Alle programmainformatie van zowel de hoofdconcerten als de gratis toegankelijke fringeconcerten is te vinden op de website. Klik via het festivalschema en het fringeschema op het concert van uw keuze, en u komt vanzelf terecht bij het volledige concertprogramma. U vindt uitgebreide artikelen, toelichtingen, liedteksten en vertalingen bij de concerten in het festivalboek, dat tijdens het festival te koop is.

BEREIKBAARHEID

Hoe kom ik bij Festivalcentrum TivoliVredenburg?
Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het Festivalcentrum TivoliVredenburg ligt op een paar honderd meter (circa 5 min.) loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne, op Vredenburgkade 11.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:

  • Vredenburg, direct naast TivoliVredenburg
  • Daalsesingel, op enkele minuten loopafstand
  • Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand
  • Sint Jacobsstraat, op 5 minuten loopafstand
  • Neude, op 5 minuten loopafstand

Van locatie naar locatie
De concertlocaties van het Festival Oude Muziek liggen vrijwel altijd op een comfortabele loopafstand van elkaar. Mocht u de afstand tussen twee locaties alsnog te groot vinden, dan kunt u altijd gebruikmaken van het beschikbare busvervoer. De meest actuele vertrektijden zijn op te vragen via 9292.nl. Ook is het mogelijk om ov-fietsen te huren op verschillende plekken in de stad, waaronder Utrecht Centraal. Via deze website kunt u per locatie nagaan of er nog ov-fietsen beschikbaar zijn.

NB Voor de Nocturne in Kasteel de Haar, Haarzuilens, zullen op 3 september pendelbussen rijden tussen Station Vleuten en het kasteel. Als u kaarten heeft voor dit concert ontvangt u hier enkele dagen voor het concert meer informatie over.

GARDEROBE

Alleen in TivoliVredenburg is een garderobe aanwezig. Hier zijn lockers en bewaakte garderobe beschikbaar tegen betaling van €2,-. In de foyer van de Grote Zaal zijn tevens onbewaakte garderoberekken aanwezig.

KAARTVERKOOP

Openingstijden Festivalcentrum en -kassa
De festivalkassa is gevestigd in festivalcentrum TivoliVredenburg, vanaf vrijdag 25 augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur (met uitzondering van zondag 3 september, de kassa sluit dan om 17.00 uur). Na 19.00 uur krijgen bezoekers van het avondconcert voorrang. Meer gedetailleerde informatie over de kaartverkoop vindt u hier.

Laatste informatie over beschikbaarheid concertkaarten
De meest actuele informatie over de beschikbaarheid van kaarten vindt u op deze website, per telefoon via 030 232 9010 (tussen 10.00 en 16.00 uur, vanaf 25 augustus dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur) en op het programmadoek in Festivalcentrum TivoliVredenburg. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast verschijnt van 25 augustus tot en met 3 september dagelijks de Festivalkrant, met onder meer concertinformatie en fotoreportages. Ook kunt u ons volgen via Facebook, Twitter en Instagram (#FOMU23).

Cashless
Het Festival Oude Muziek is een cashless festival. Er kan bij alle concertlocaties waar kaart- en cd-verkoop plaatsvindt alleen met pinpas en creditcard betaald worden. Alleen donaties bij de Fringe-concerten kunnen zowel digitaal als contant gedaan worden, direct na afloop van een concert.

MEER VRAGEN?

Mocht u een vraag hebben en het antwoord niet op deze website kunnen vinden, dan kunt u algemene vragen tijdens het festival het best mailen naar info@oudemuziek.nl. Voor vragen met betrekking tot concerten of het kopen van concertkaarten mailt u naar kaartverkoop@oudemuziek.nl of belt u met 030 232 9010 (tijdens het festival dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur).

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!