Oude Muziek Markt

Tijdens de Oude Muziek Markt stallen instrumentenbouwers, bladmuziekuitgevers, muziekwinkels en boekhandelaren hun kostbaarheden uit in het festivalcentrum in TivoliVredenburg. Daarmee biedt de Oude Muziek Markt u de kans om historische muziekinstrumenten te bekijken en zelfs uit te proberen.

Het thema van het Festival dit jaar is Revival. De markt wordt gehouden tijdens de laatste drie dagen van het Festival Oude Muziek (vrijdag 1 september t/m zondag 3 september) en vindt plaats in TivoliVredenburg op en rond Park 6. NB: dit is dezelfde locatie als in 2019 en de jaren daarvoor.

informatie voor marktstandhouders

Categorieën
Marktstandhouders worden onderverdeeld in twee categorieën.

Categorie A: boeken, bladmuziek, cd's, etc.
Categorie B: professionele instrumentenbouwers

Units te huur
Er zijn drie typen units te huur:
Type 1: een losse tafel (200x80cm)
Type 2: 1 klavecimbel + 1 kleine tafel (90x60cm)
Type 3: 2 kleine orgels + 1 kleine tafel (90x60cm)

Prijzen
Prijzen zijn als volgt.
Categorie A: boeken, bladmuziek, cd's, etc.
Eerste unit € 345
Optionele tweede unit € 230

Categorie B: professionele instrumentenbouwers
Eerste unit € 230
Optionele tweede unit € 155

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

Aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier. De deadline voor aanmelden is maandag 29 mei.
NB: Standhouders kunnen maximaal twee units huren en maximaal twee klavierinstrumenten meenemen. Voorwaarden voor marktstandhouders
De markt vindt plaats in een publieke ruimte met duizenden bezoekers. Hoewel er bewakers aanwezig zullen zijn en we een gezamenlijke opslagruimte beschikbaar stellen waar u uw spullen buiten markttijden kunt achterlaten, kunnen de Organisatie Oude Muziek en TivoliVredenburg niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade. We werken nauw samen met TivoliVredenburg en vragen deelnemers daarom om de eigen risicoverklaring van TivoliVredenburg te accepteren op het aanmeldformulier.

Klik hier voor de eigen risicoverklaring van TivoliVredenburg.

Tijdens de Oude Muziek Markt worden foto's gemaakt ten behoeve van de Organisatie Oude Muziek. Door u aan te melden voor de markt stemt u ermee in dat deze foto's gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden.

Adverteren
Adverteren in de verscheidene publicaties van de Organisatie Oude Muziek kan voor verschillende, voordelige tarieven: al voor €380  plaatst u een advertentie. Klik hier voor meer informatie.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!