Sébastien Daucé & Ensemble Correspondances

Artist in Residence

Muziek in het bloed. Passie voor perfectie. Overschot aan talent. De Fransman Sébastien Daucé is het soort musicus dat we graag op het podium verwelkomen. De oprichter en frontman van Ensemble Correspondances is gespecialiseerd in muziek van de zeventiende eeuw. Als performer is Daucé een detaillist die dieper graaft dan wat uitvoeringsconventies suggereren. Als muziekwetenschapper heeft hij een brede kijk, waarin muziek organisch is verbonden met theater, architectuur en beeldende kunst. 

Dat wordt genieten deze zomer, want Daucé en Ensemble Correspondances komen maar liefst vier keer aan bod, onder meer met een oratorium van barokpionier Carissimi en een scenische voorstelling op muziek van Charpentier. Bovendien openen ze samen met co-curator Frits van Oostrom het festival met Dieterich Buxtehudes Membra Jesu nostri: een cyclus van zeven ontroerende en verfijnde cantates die de toon zet voor een intense festivaleditie. 

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!