NAPELS KLAVIERSTAD

PARADISI, TRABACI, DE MACQUE, DURANTE, SCARLATTI, MAYONE, SALVATORE, GRECO

Met Marco Mencoboni, Jean-Marc Aymes en Enrico Baiano krijgt het Napolitaanse klavierrepertoire een paar door de wol geverfde ambassadeurs. Bent u ook nieuwsgierig naar het talent van morgen? De reeks klavierconcerten herbergt ook enkele van de meest beloftevolle jonge klavecinisten.

Cristiano Gaudio, die indruk maakte bij de klavecimbelconcoursen van Brugge en Milaan, neemt Durante onder handen. Giovanni Paganelli werkt aan een onderzoek naar partimento bij Domenico Scarlatti en geeft naast zijn concert ook een lezing in de reeks What's new?. Andrea Buccarella, die dit festival ook optreedt met zijn Abchordis Ensemble, speelt klaviermuziek van Greco. De in Den Haag opgeleide Portugees Miguel Jalôto wijdt een recital aan Giovanni Salvatore. Zeer indrukwekkend is de piepjonge Française Louise Acabo: vorig jaar won ze, slechts negentien jaar oud, de eerste prijs van het prestigieuze Concours Corneille in Rouen.

Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?
Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!