Casten & Overige informatie

Let’s chat

Tijdens de première van concerten is het mogelijk om met medebezoekers te chatten. Op de concertpagina verschijnt een chatvenster naast de video. Geen behoefte aan een chat? U kunt de chat gemakkelijk verbergen door te klikken op verberg chat.

NB: alleen tijdens premieres van concerten is het mogelijk om te chatten. Als een concert al in premiere is geweest, dan verdwijnt de chat van de pagina. 

Laptop of computer aansluiten op televisie
Er zijn drie manieren om uw laptop of desktop computer aan te sluiten op uw televisie: via een HDMI kabel, via een VGA kabel & audiokabel, of via chromecast. Op deze pagina vindt u meer informatie. 

Casten van video en/of geluid

U kunt na aankoop de video's casten naar uw televisie of gleluidsysteem via een Google chromecast. Open de onze website in de browser Google Chrome, log in, en ga naar het concert van uw keuze. Klik met uw rechtermuisknop op de video, kies de optie 'Casten' en selecteer het apparaat waar u het concert op wil afspelen. Let op: dit werkt alleen in de browser Google Chrome. 

Klik hier voor meer uitleg hoe te casten via een tablet of telefoon 
Klik hier voor meer uitleg hoe te coaten via een laptop of desktop computer. 

LET OP: op sommige telefoons en tablets zijn de veiligheidsinstellingen zo ingesteld, dat de telefoon niet mag 'zoeken' naar andere apparaten met bluetooth op het netwerk. Een bluetooth-verbinding is nodig om te kunnen casten. Ziet u geen mogelijkheid om te casten op uw device, dan is het aan te raden de veiligheidsinstellingen na te kijken. 

Aanpassen gegevens

Het is alleen mogelijk om uw wachtwoord te veranderen. Dit doet u door in het mijn eMTV profiel te klikken op ‘verander wachtwoord’.

Indien u meer gegevens wil veranderen kunt u mailen naar emtv@oudemuziek.nl. Wij passen dan voor u de gegevens aan.

Ondertiteling

Onze concerten en lezingen zijn helaas nog niet ondertiteld. We hopen deze service in de toekomst wel toe te kunnen voegen. 

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!