Concertkeuze & mijn eMTV profiel

Overzicht online concerten

U kunt op twee manieren een overzicht krijgen van ons online aanbod: 

  • eMTV-gids: Op deze pagina vindt u een uitzendschema en overzicht van alle concerten.
  • Concertagenda: in onze concertagenda staan al onze concerten op volgorde van datum en tijd: zowel on- als offline. De online concerten zijn te herkennen aan het label ‘online’ en de paarse kleur. U kunt bij genre ook filteren op eMTV, waarna u alleen de onlineconcerten te zien krijgt. Als de datum van het concert voorbij is, verdwijnen ze uit de agenda. U kunt het dan terug vinden in de eMTV-gids.

Betaalde concerten

Sommige concerten zijn gratis, voor andere vragen we een toegangsprijs. De prijs staat vermeld op de concertpagina’s. Onlineconcerten rekent u stuk voor stuk af: het is niet mogelijk om meerdere concerten in tegelijk te kopen.

Het is mogelijk om een passe-partout voor het volledige online festival te kopen. Dit doet u het beste door bij het kopen van een concert voor de optie passe-partout te kiezen. Met een passe-partout kunt u alle concerten van het online festival bekijken.

Heeft u al een online concert gekocht maar wilt u toch liever een passe-partout? Neem dan contact met ons op via emtv@oudemuziek.nl

Nadat u het concert heeft aangekocht, verschijnt de video automatisch op de concertpagina waar alle concertinformatie op staat. Eenmaal gekochte concerten kunt u bovendien ook terugvinden in uw MIJN EMTV profiel. U komt op uw profiel rechts bovenin de website op MIJN EMTV of Inloggen te klikken.

Gratis concerten

Gratis concerten hoeft u niet aan te kopen, maar kunt u wel toevoegen aan uw MIJN EMTV profiel. Dit doet u door op de knop 'koop ticket' te klikken, en daarna op de knop 'voeg toe'.

Nadat u het concert heeft toegevoegd, verschijnt de video automatisch op de desbetreffende concertpagina. Toegevoegde concerten kunt u terugvinden in uw MIJN EMTV profiel. U komt op uw profiel rechts bovenin de website op MIJN EMTV of Inloggen te klikken.

Passe-partout

Met een passe-partout (€80) krijgt u toegang tot alle online concerten en lezingen. U koopt een passe-partout door hieronder een willekeurig betaald concert uit te kiezen en bij het bestellen te kiezen voor de optie 'koop passe-partout'. Na het afrekenen verschijnen alle concerten automatisch in uw eMTV profiel, te vinden via de knoppen 'MIJN EMTV' of Inloggen rechtsbovenin de site.

Testevent

Om zeker te weten dat alles werkt, raden wij u aan om na het inloggen ons gratis testevenement (presentatie Festival Oude Muziek 2021) toe te voegen aan uw profiel en te bekijken. 

Mocht het u niet lukken om een concert toe te voegen of af te spelen, bekijk dan eerst dit instructiefilmpje, of neem contact op via emtv@oudemuziek.nl.

Concerten terugvinden in MIJN EMTV

Als u een concert heeft aangekocht of een gratis concert heeft geselecteerd, dan worden deze toegevoegd aan uw MIJN EMTV profiel. U komt op uw profiel rechtsboven in de website op MIJN EMTV of Inloggen te klikken.

Door concerten toe te voegen aan uw eMTV profiel heeft u altijd een centrale plek waarmee u de door u geselecteerde concerten kunt bekijken. Ook concerten die al zijn uitgezonden blijven toegankelijk in het eMTV profiel. Zo kunt u de concerten op een later moment nog eens terugkijken: alle concerten en lezingen blijven tot en met 12 september online staan. 

Concerten die al geweest zijn terugkijken

Het is tot en met 12 september mogelijk om concerten die al zijn uitgezonden later terug te kijken. Dit doet u het beste door via de eMTV-gids het gewenste concert toe te voegen aan uw eMTV profiel. Het concert is direct te bekijken. 

Voor sommige concerten vragen we een toegangsprijs. Deze toegangsprijs blijft van kracht, ook al is het concert al uitgezonden. 

 

 

 

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!