Concertkeuze, concert bekijken & mijn eMTV profiel

Overzicht online concerten
Op de pagina emtv-gids vindt u een overzicht van alle beschikbare concerten en lezingen. Het aanbod is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld 'live gestreamd tijdens het festival oude muziek 2021' en 'uit het archief'. 

Betaalde concerten
Sommige concerten zijn gratis, voor andere dient u te betalen. De prijs staat vermeld op de concertpagina’s. Onlineconcerten rekent u stuk voor stuk af: het is niet mogelijk om meerdere concerten in tegelijk te kopen.

Het is mogelijk om een passe-partout voor het volledige online festival te kopen. Dit doet u door bij het kopen van een concert voor de optie passe-partout te kiezen. Met een passe-partout kunt u alle concerten van het online festival bekijken.

Heeft u al een online concert gekocht maar wilt u toch liever een passe-partout? Neem dan contact met ons op via emtv@oudemuziek.nl

Concert bekijken
Nadat u het concert heeft aangekocht, verschijnt de video automatisch onderaan op de concertpagina waar alle concertinformatie op staat. Een overzich van door u gekochte concerten vindt u terug in uw MIJN EMTV profiel. U komt op uw profiel rechts bovenin de website op MIJN EMTV of Inloggen te klikken.

U kunt ook inloggen via de pagina emtv gids of account aanmaken.

Gratis concerten
Gratis concerten hoeft u niet aan te kopen, maar kunt u wel toevoegen aan uw MIJN EMTV profiel. Dit doet u door op de knop 'koop ticket' te klikken, en daarna op de knop 'voeg toe'. 

Nadat u het concert heeft toegevoegd, verschijnt de video automatisch onderaan op de desbetreffende concertpagina. Een overzich van door u gekochte concerten vindt u terug in uw MIJN EMTV profiel. U komt op uw profiel rechts bovenin de website op MIJN EMTV of Inloggen te klikken.

Passe-partout
Met een passe-partout (€80) krijgt u toegang tot alle online concerten en lezingen. U koopt een passe-partout via deze pagina.

Mocht het u niet lukken om een concert toe te voegen of af te spelen, bekijk dan eerst dit instructiefilmpje, of neem contact op via emtv@oudemuziek.nl.

Concerten terugvinden in MIJN EMTV
Als u een concert heeft aangekocht of een gratis concert heeft geselecteerd, dan worden deze toegevoegd aan uw MIJN EMTV profiel. U komt op uw profiel rechtsboven in de website op MIJN EMTV of Inloggen te klikken.

Door concerten toe te voegen aan uw eMTV profiel heeft u altijd een centrale plek waarmee u de door u geselecteerde concerten kunt bekijken. Ook concerten die al zijn uitgezonden blijven toegankelijk in het eMTV profiel. Zo kunt u de concerten op een later moment nog eens terugkijken: alle concerten en lezingen blijven tot en met 12 september online staan. 

Concerten die al geweest zijn terugkijken
Alle concerten blijven beschikbaar tot 31 januari 2022. De concerten die u heeft gekocht, kunt u tot die tijd net zo vaak terugkijken als u wilt. Dat geldt ook voor de gratis evenementen, zie u aan uw profiel heeft toegevoegd. Dit doet u het beste door via de eMTV-gids het gewenste concert toe te voegen aan uw eMTV profiel. Het concert is direct te bekijken.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!