Early Music Television

Geniet online van de mooist oude muziek met het omvangrijke aanbod van Early Music Television (eMTV): concerten, lezingen en talkshows live opgenomen tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht 2021, opnames exclusief gemaakt voor eMTV, en hoogtepunten van eerdere festivaledities. Als u bij het bestellen van een online ticket kiest voor een passe-partout (€80), krijgt u automatisch toegang tot het gehele aanbod. De online concerten van eMTV blijven tot en met zondag 17 oktober beschikbaar.

Passe-partout

Met een passe-partout (€80) krijgt u toegang tot alle online concerten en lezingen. U koopt een passe-partout door hieronder een willekeurig betaald concert uit te kiezen en bij het bestellen te kiezen voor de optie 'koop passe-partout'. Na het afrekenen verschijnen alle concerten automatisch in uw eMTV profiel, te vinden via de knoppen 'MIJN EMTV' of Inloggen rechtsbovenin de site.

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!